Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Investment Controller til Transaction Controlling i Wealth Management

Nykredit

Fuldtidsstilling

Vil du være en vigtig del af Nykredits forsvarslinje, der skal identificere og forebygge forsøg på  markedsmanipulation og insiderhandel samt sikre, at handler afvikles på markedsvilkår? Så er du måske vores nye kollega.

Dit kommende job
Vi kan tilbyde et alsidigt og udfordrende job i Transaction Controlling-teamet, som er en del af Wealth Management. Vi er bl.a. ansvarlige for overvågning af handelsordrer og transaktioner iht. Best Executions-krav i MiFID II og Markedsmisbrugsforordningen. Som Investment Controller hos os kommer du til at udføre kontroller for investeringsområderne i Nykredit-koncernen, som omfatter bl.a. Nykredit Asset Management, Nykredit Portefølje Administration og Nykredit Markets Trading. Vi arbejder tæt sammen med front og middle office-enheder i Nykredit-koncernen samt med Compliance og Intern Revision.

Dine ansvarsområder
I samarbejde med øvrige kolleger i teamet skal du:

  • gennemgå og analysere systemgenererede alarmer vedr. transaktioner og handelsordrer
  • overvåge telefonsamtaler, mails og chats relateret til modtagelse og afgivelse af handelsordrer
  • sørge for løbende kalibrering og optimering af kontroller og alarmer
  • deltage i tværorganisatoriske, regulatoriske udviklings- og implementeringsprojekter.

Din profil
Du har en finansiel uddannelse på kandidatniveau. Praktisk erfaring fra den finansielle branche - fx i form af erfaring fra front, middle eller back office - er en fordel, men ikke et krav. Vi forventer, at du har et bredt og indgående kendskab til finansielle markeder og instrumenter. Stillingen kræver, at du behersker dansk og engelsk på et højt skriftligt og mundtligt niveau. Herudover forventer vi, at du er vant til at arbejde med Excel og har flair for IT. Praktisk erfaring med Summit, Bloomberg, Nasdaq Trade Surveillance og/eller SimCorp Dimension er en fordel, men ikke et krav.

Din succes vil i høj grad afhænge af din evne til at kombinere et godt øje for detaljen med stort overblik. Du er initiativrig, proaktiv, opsøgende og nysgerrig. Både din logiske sans og dine analytiske evner er stærke, og så har du en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver, der sikrer fremdrift i igangværende drifts- og udviklingsopgaver.

Din nye arbejdsplads
Transaction Controlling-teamet i Wealth Management består af fem medarbejdere og herunder 2 studentermedhjælpere. Vi er beliggende ved Nykredits hovedsæde i København.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt Head of Transaction Controlling Martin Lauritzen, 44 55 97 35 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Ansøgningsfrist: 4. juni 2020 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

04 juni 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online