Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studerende til investeringsområdet i PenSam

Pensam

PenSam tilbyder et spændende og udviklende studiejob i afdelingen Likvide Aktiver og Porteføljeanalyse, som sammen med Alternative Investeringer, udgør Investering i PenSam. Afdelingen har bl.a. ansvaret for investering i de likvide aktivklasser (obligationer, aktier og kredit), den strategiske aktivsammensætning samt en række tværfaglige opgaver.

Om jobbet

Du får en stilling med selvstændige opgaver, ansvar og deadlines, og hvor du med dit engagement, i samarbejde med 13 kollegaer, forventes at være med til at fortsætte udviklingen af PenSam.

Dine opgaver vil have stor bredde, og du vil få mulighed for en høj grad af medindflydelse på løsningen af disse. Hovedvægten af dit arbejde vil ligger i de analytiske opgaver og udviklingsprojekter, som afdelingen varetager, herunder blandt andet:

·  Analyseopgaver i relation til specifikke investeringer; enten selvstændigt eller sammen med porteføljemanagerne

·  SQL-udtræk og kodeopgaver i VBA og Python

·  Design og udvikling af interne analyse- og beslutningsværktøjer i forhold til optimering af den overordnede aktivsammensætning

·  Opgørelse og analyse af investeringsomkostninger

·  Opfølgning på investeringer

Hvem er du?

Vi forventer, at du netop har påbegyndt overbygningen på en finansiel eller økonomisk uddannelse (f.eks. cand.merc eller cand.polit), og at du har ca. 2 år tilbage af studiet

Du kommer med naturlig interesse for den finansielle sektor og en interesse i at være med til at udvikle modeller og værktøjer, der understøtter investeringsarbejdet. Du skal derfor have en interesse for krydsfeltet mellem investering, kvantitativ analyse og IT samt har lyst til at lære, hvordan det er at arbejde hos en institutionel investor.

Vi forventer også, at du er en holdspiller med stort drive, og at du kan varetage opgaver selvstændigt såvel som i samarbejde med andre. Du bliver en del af en kultur, hvor vi er nysgerrige på hinandens idéer, men hvor vi også udfordrer den viden og tilgang, som vi har i dag. Du skal derfor trives med at tage initiativ og finde løsninger.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder spændende udviklingsmuligheder samt et fagligt udfordrende arbejdsmiljø, hvor du vil opleve engagerede kollegaer, der giver dig kvalificeret sparring. Dit arbejde vil ske i samarbejde med porteføljemanagere indenfor investeringsområdet, men der vil være en høj grad af tværgående samarbejde med de øvrige afdelinger i PenSam, som f.eks. Risikostyring, Investment Controlling, Økonomi, og Aktuariatet.

Stillingen åbner således muligheden for at give dig en bred forståelse af arbejdet hos en institutionel investor, men også for at udvikle specialiserede kompetencer du kan bruge i din fremtidige karriere. Arbejdstiden er som udgangspunkt 15-20 timer om ugen, men der er mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Rune Svanlundh på tlf. 44 39 30 99 eller mail rusv@pensam.dk.

Send din ansøgning via vores hjemmeside på adressen www.pensam.dk/job senest den 21. september 2020. Vi vil løbende indkalde kvalificerede kandidater til samtale.  


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Pensam

Geografi

Farum

Ansøgningsfrist

21 september 2020

Søg jobbet

Rune Svanlundh / 44 39 30 99 / rusv@pensam.dk