Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studerende til databehandling

Økonomisk Institut

Økonomisk Institut, Københavns Universitet søger en eller flere dygtige og grundige studerende til at indgå i et større forskningsprojekt med titlen ”Labor Market effects of Automation, Offshoring and Multinationals”. Projektet ledes af professor Jakob Roland Munch. I projektgruppen indgår adjunkt Morten G. Olsen, postdoc Björn Arnarson samt flere andre forskere fra ind- og udland.

Læs mere om projektet her.

Arbejdsopgaver:

Databehandling og ‐bearbejdning i SAS og Stata. Forudgående erfaring med disse programmer er derfor en fordel men ikke en nødvendighed. Mange opgaver vil involvere behandling af registerdata fra Danmarks Statistik. Du vil assistere forskerne i dataarbejdet og i arbejdet med kvantitative/økonometriske problemstillinger. Hertil kommer mindre, forefaldende opgaver af varierende form og indhold. Arbejdet foregår i samarbejde med forskere, ph.d.‐studerende og andre forskningsassistenter i Danmark og udlandet, og gode engelskkundskaber er derfor en nødvendighed.

Arbejdstid og løn

Arbejdstiden er fleksibel, men forventes i gennemsnit at ligge på ca. 5-15 timer om ugen.

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35. Minimumstimelønnen er kr. 124,18. Du vil blive løn-indplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

En forudsætning for ansættelse er, at du er indskrevet ved en videregående uddannelsesinstitution. Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøgning indeholdende CV, karakterudskrift og kontaktoplysninger sendes elektronisk via KU´s jobportal (se link nederst i opslaget eller tryk på linket "SØG STILLINGEN" nedenfor) senest 21. september 2020.

Stillingen tiltrædes så hurtigt som muligt. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Professor Jakob Roland Munch på e-mail: jakob.roland.munch@econ.ku.dk.

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info
Ansøgningsfrist: 21-09-2020

Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt

Afdeling/Sted: Økonomisk Institut

https://jobportal.ku.dk/administrative-og-forskningsunderstoettende-stillinger/studenterjobs/?show=152447

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Økonomisk Institut

Geografi

Øster Farimagsgade 5, 1353 København K

Ansøgningsfrist

21 september 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online