Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Kreditmodeller i København

Nykredit

Brænder du for at arbejde med data, risikomodeller, analyser og risikostyring? Og ønsker du at forbedre dine faglige og personlige kompetencer?

Du får varierende arbejdsopgaver inden for analyse og data
Du bliver en del af Kreditmodeller, som er en afdeling med store ambitioner og et stort ansvar i Nykredit. Vi arbejder fokuseret og proaktivt med at understøtte Nykredit-koncernens mål ift. kunder, kreditprocesser og kapitaldækning. Som studentermedhjælper i Kreditmodeller kommer du til at arbejde med teori og praksis i relation til kreditmodeller.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • have ansvar for dataudtræk og analyser i SAS
  • have ansvar for vores løbende måneds- og kvartalsrapporter
  • bistå analytikerne ved udviklingsprojekter
  • udvikle og vedligeholde databaser i Oracle
  • udføre forskellige ad hoc-analyser og -udtræk omkring såvel privatporteføljen som erhvervskunders regnskaber.

Du er analytisk orienteret og interesseret i programmering
Vi forestiller os, at du er i gang med 2. eller 3. år af en økonomisk eller matematisk bacheloruddannelse og har mindst to års studier tilbage. Du har erfaring med og interesse for at arbejde analytisk med dine opgaver, du arbejder selvstændigt, tager ansvar og er velformuleret. Du må meget gerne have programmeringserfaring med SAS, R eller Matlab. Erfaring med andre programmeringssprog (fx Excel/VBA, .net og C#) er også en fordel.
 
Du er omhyggelig, energisk og samarbejdsvillig
Vi forventer, at du er grundig med dine arbejdsopgaver, arbejder struktureret og formår at have flere bolde i luften samtidig. Som person evner du både at arbejde fordybet alene og i samspil med andre. Det er vigtigt, at du hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt. I stillingen får du ansvar og mulighed for at udvikle dig og udnytte dit potentiale. Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen fordelt på to arbejdsdage, hvor der naturligvis tages hensyn til dine studier og eksamensperioder.
 
Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af Kreditmodeller. Vi er 19 analytikere og tre studentermedhjælpere, der er ansvarlige for at udvikle og vedligeholde rating- og tabsmodeller til Nykredits risiko- og kapitalstyring. Kreditmodellers formål er at udvikle modeller og værktøjer, der kvantificerer og kommunikerer Nykredits kreditrisici, så forretningen bliver i stand til at træffe rentable beslutninger og understøtte Nykredits overordnede strategi.
 
Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt senioranalytiker Troels Ankjær, 44 55 84 17 eller senioranalytiker Merete Rugh, 44 55 16 22.

Ansøgningsfrist: 17. september 2020 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

17 september 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online