Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

STUDENTERMEDHJÆLPER TIL ANALYSE

Landbrug & Fødevarer

Vil du arbejde med samfundsanalyser og forbrugertrends i en af landets stærkeste erhvervsorganisationer? Landbrug & Fødevarer søger to nye analytiske studenter med stor interesse for makroøkonomi, forbrugere og fødevaretrends til vores afdeling for Analyse & Statistik.

Landbrug & Fødevarer er en erhvervsorganisation for landbruget, fødevare- og agroindustrien. Vi repræsenterer en stor del af fødevareklyngen, der med en eksport på 170 milliarder kroner årligt er et af Danmarks vigtigste eksporterhverv. Kontoret for Analyse & Statistik er en central brik som leverandør og formidler af analyser internt i organisationen og eksternt i den brede offentlige samfundsdebat.

Om stillingen
Du vil som student især bidrage til analyser og præsentationer inden for områder som makroøkonomi, udenrigshandel, forbrugertrends, markedsanalyser og lignende. Du vil have god mulighed for selvstændigt at arbejde på idéer til analyser og notater og modtage feedback og input fra de øvrige studenter og ansatte i afdelingen. Du vil derfor også komme til arbejde en del med dataindsamling og -behandling især i Excel, men også udarbejdelse af rapporter og præsentationer til interne og eksterne interessenter.

Øvrige opgaver omfatter at udsende og indsamle spørgeskemaer, opdatere vores ugentlige økonomiske nyhedsbrev ”Markedsblik” og andre statistikker, der udsendes månedligt eller kvartalsvis til vores medlemmer, samt at bidrage til diverse præsentationer og oplæg.
Du bliver en del af et analyseteam bestående af 5 studenter og 11 fuldtidsansatte.

Din profil
Du er stud.polit., stud.oecon., stud.oecon.agro, stud.merc., eller lignende og er godt i gang med bacheloruddannelsen eller i starten af din kandidatuddannelse.

Derudover forventer vi, at du har:

  • en stærk faglig profil
  • analytisk sans og gode formuleringsevner
  • god forståelse og interesse for makroøkonomiske forhold
  • lyst til at indgå i et team
  • stor tal- og statistikforståelse

Vi tilbyder 
I Analyse & Statistik beskæftiger vi os med samfunds- og forbrugerøkonomiske analyser inden for en række aktuelle temaer i den politiske debat. Det handler fx om Brexit, eksportmarkeders udvikling, fødevareerhvervets internationale konkurrenceevne, forbrugeradfærd – og om, hvordan branchen tager samfundsansvar og skaber værdi på langt sigt. Vi tilbyder et job, hvor du kan bruge din faglighed fra studiet i praksis og få indblik i, hvordan det er at arbejde i en politisk interesseorganisation.

Fagligheden er høj, men omgangstonen er uformel i afdelingen, hvor arbejdsglæden spiller en vigtig rolle. Vi sidder på et åbent kontor og lægger stor vægt på at inddrage studenterne i alle dele af kontorets arbejde, møder, i de daglige diskussioner over frokosten, samt i vores mange sociale aktiviteter og fredagsbarer. Vi tilbyder et stort netværk for studenter på tværs af hele organisationen og et job, der med sikkerhed kan bruges i dit videre karriereforløb.

Jobbet er normeret til 15 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet i forhold til din undervisning, eksamensperioder mv.

Henvendelse
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte cheføkonom Frank Øland på tlf. 2012 3789/mail frha@lf.dk eller afdelingsleder Per Vesterbæk på tlf. 2012 7865/mail peve@lf.dk

Ansøgning
Send din ansøgning  og cv hurtigts muligt og senes den 21. september 2020, ved at klikke på knappen "Ansøg" herunder. 
Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi indkalder løbende til samtale.

Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en eksport på 166 milliarder, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af DanmarkLæs mere på www.lf.dk


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Landbrug & Fødevarer

Geografi

København

Ansøgningsfrist

21 september 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online