Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Derivatives i Wealth & Markets Operations

Nykredit

Leder du efter den bedste mulighed for at kickstarte din karriere i den finansielle sektor? Så er det hos os i Wealth & Markets Operations (WMO), du skal søge! En enestående karrieremulighed i et dynamisk og fagligt stærkt miljø. Et miljø der er præget af den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed. Kunden er altid i centrum, barren er sat højt, og vi vækster både i volumen og kompleksitet. 


Din nye stilling 

Du bliver en del WMO-teamet Derivatives, Collateral & Alternatives med primært fokus på opgaverne i Derivatives og Collateral. Du har - sammen med to andre studentermedhjælpere - til opgave at hjælpe med det daglige flow og at optimere vores opgaver. Der vil være rig mulighed for at komme med input til optimeringer og selv at løbe med nogle af opgaverne, hvis vi finder den rette kandidat. De daglige opgaver består bl.a. i at indlæse handelsdata ind i vores primære system SimCorp Dimension, afstemme data mod vores modparter, sende og svare på vores daglige collateralkald og besvare ad hoc-forespørgsler fra porteføljemanagere og modparter. Du bliver en del af teamet på lige fod med dine øvrige kolleger, og det betyder, at du hurtigt får ansvar for specifikke områder. Du får dermed en stor mulighed for at udvikle dig og overtage mere komplekse opgaver samt at få et rigtig godt indblik i dagligdagen i operationsområdet i finansverdenen.

Dine kompetencer

Vi leder efter studentermedhjælpere med IT-kundskaber og lysten til at lære at optimere opgaver gennem forskellige IT-værktøjer. De vigtigste kundskaber pt. er VBA- og SQL-kodning, og så ser vi også gerne, at du har interesse for den mere komplekse investeringsverden. Lige så vigtigt for os er det, at du har den rigtige tilgang til tingene i det daglige, hvor du: 

 • indgyder til kollegaskab og samarbejde 
 • stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor vi gør, som vi gør og går i løsningsmode sammen med dine kolleger 
 • tænker som Pippi Langstrømpe: Melder dig på banen, selvom du ikke har fuldt kendskab til opgaven 
 • på egen hånd opsøger viden om emner, bare fordi du gerne vil vide mere 
 • har is i maven og ikke er bange for at handle hurtigt og stadig velovervejet.


På kompetencesiden ser vi gerne, at du:

 • har interesse for investeringer 
 • har flair for tal og IT 
 • kan se sammenhænge og optimere 
 • har drive og holdånd 
 • er initiativrig 
 • udviser et højt energiniveau.

Vi forventer, at du dagligt vil være med til at flytte WMO til et endnu bedre sted; for kunderne, samarbejdsparterne og kollegerne. Viden inden for simpel kodning og programmering samt avanceret brug af SimCorp Dimension, Excel og Access er en klar fordel, da vi konstant arbejder på at optimere vores processer og flytte WMO mod at være en mere IT-orienteret afdeling. 

Din nye arbejdsplads

WMO er den operationelle enhed, der understøtter investering på tværs i Nykredit. WMO arbejder bl.a. tæt sammen med Asset Management, Markets, Portefølje Administration og Nykredit Realkredit, og så dækker vi hele værdikæden fra onboarding af kunder over reconciliation til reporting og controlling. Vi har desuden et tæt samarbejde med kunder, kapitalforvaltere i hele verden, mange depotbanker og andre eksterne samarbejdsparter. Vi befinder os i maven af forretningen – og til tider også i orkanens øje!

Er du interesseret? 

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt teamleder Tobias Bergholdt, 44 55 10 03.

Vi inviterer løbende til samtale, så vi ser frem til at modtage ansøgning og CV snarest muligt. Ansøgningsfrist: 19. oktober 2020

Søg jobbet her
Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

19 oktober 2020

Søg jobbet

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt teamleder Tobias Bergholdt, 44 55 10 03.