1. Søndag i advent: Tutorvideo "Halløj på badehotellet"

Anna Cecilie Friis Bach

Få gode detaljer fra rusturerne og se (eller gense) tutorvideoerne - for nu er det blevet første søndag i advent! I dag har vi snakket med en af sommerens tutorer, som var på rustur i Herning med temaet "Halløj på badehotellet".

Tutor og video

Theis Agger Pape var tutor for hold 9+10 i sommeren 2014, hvor han var med på rusturen i Mellerup Centeret uden for Herning. Her fortæller han om årets rustur fra en tutors synsvinkel og han vælger at dele deres tutorvideo med os - som kan ses her:

Tema
Som videoen viser, var temaet "Halløj på badehotellet". Halvtredser badedragter, hatte og falsk overskæg. Vores tema sang var "Salsa tequila" med Anders Nissen. 

Hvordan vækkede i russerne?
Russerne blevet vækket med høj musik - særligt dejlige morgensange som GNAGS - "Dejligste morgen" - men ellers alt godt fra posen. Der er blevet ødelagt utallige træskeer, eftersom det har været det foretrukne våben, når vi har slået på grydelåg, for at vække de unge nyudklækkede stud.politter.

Fra tutorens synspunkt hvad var så det bedste ved at turen?
Efter at have prøvet det før har jeg i 2014 sat klart mest pris på mit tutorhold. De har virkelig været en fornøjelse at arbejde med og være sammen med. Det er ikke fordi mit hold i 2013 var dårligere. For mig var det bare mere i fokus i 2014, fordi det at være leder ikke tiltalte mig længere. Det var andre yngre kræfter der skulle træde til, og så kunne jeg roligt styre tingene fra kulisserne. Dette har også medført at jeg ikke har været så socialt anlagt i 2014, som jeg var i 2013. Derfor kan jeg et meget begrænset antal navne.

En lille anekdote fra rusturen?
Vores udlejer var en ældre MEGET jysk dame. Jeg har fuldstændigt glemt hvad hun hed, hvilket er underligt da hun besøgte os alle dage, oftest en 3-4 gange om dagen. Hvor hun kom og sludrede i timer om alt og intet. Hun tog endda hendes søn med til en af vores fester, på trods af at han var 13/14 år, og skulle i skole dagen efter.
Ellers er der altid massere af sjove historier om branderterne fra tutorerne (men de er naturligvis hemmelige). Unavngiven tutor malede sit lem grønt med UV-maling til introforløbet. Det var Balder.

Tags: #tutor  #polit  #rustur  #Herning  #badehotel  #advent  #søndag 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om