2019 Graduate Program Guide

Altandetlige.dk - Polit Portal

Kigger du efter et graduate program i Danmark til sommer, men er du i tvivl om mulighederne og hvilke virksomheder der har graduate programmer? Det problem løser Graduateships.com med deres guide med over 300 stillinger fra mere end 50 virksomheder.

2019 Graduate Program Guide
Graduate programmer er et fænomen som er blevet et populært redskab når de store danske virksomheder skal finde deres næste ledelsestalenter. I 90’erne var det hovedsageligt de allerstørste virksomheder som Mærsk, Danske Bank og Novo Nordisk som havde et program designet til nyuddannede talenter. I dag er det derimod en anden historie, hvor selv mindre danske selskaber tilbyder lignende programmer. Det er dermed også blevet mere uoverskueligt at finde ud af, hvilke virksomheder der tilbyder graduate programmer, hvornår der er deadline og hvornår de starter.

For at løse dette problem har Graduateships.com lavet en 2019 Graduate Guide, som indeholder alle graduate programmer i Danmark med start i 2019. Motivationen var ikke at lave en jobportal, men derimod skabe fuldstændig transparens på markedet for graduate programmer.

Guiden er lavet i samarbejde med mere end 50 danske virksomheder og indeholder mere end 300 stillinger. Du kan finde stillinger inden for følgende industrier: Finansielle Institutioner, FMCG, Biotech/Pharma, Energy, Industri, IT, Shipping, Consulting, Non-profit.

Hvad er et Graduate Program?
Et graduate program er et struktureret program, som ofte giver dig et indblik i hele forretningen igennem forskellige rotationer i virksomheden. Programmet ses som et talentprogram, hvor virksomheder kan finde kommende ledere.

Der er oftest tale om en tidsbegrænset stilling på ét til to år med forskellige rotationer, som regel i både ind- og udland. Programmer er meget selektive - tilbage i 2014 havde Novo Nordisk mere end 10.000 ansøgere til 60 pladser.

Det er rigtigt nok en form for uddannelsesstilling, hvor du får mulighed for at få indblik i forskellige afdelinger i organisationen, men du bliver bestemt ikke holdt i hånden, og det forventes, at du præsterer og skaber synlige og brugbare resultater fra første dag på jobbet. Derfor er et graduate-program langt fra for alle.

Som hovedregel gælder følgende:

  • Graduate programmet varer mellem 12 til 24 måneder
  • Programmet inkluderer rotationer i forskellige dele af forretningen (ofte ogsaa i udlandet)
  • Lønnen varierer, men er oftest mellem 35.000 - 45.000 DKK
  • Man er ikke garanteret en stilling efter graduate programmets afslutning, men størstedelen finder en rolle i virksomheden bagefter

Find graduate programmet her og læs mere på hjemmesiden.Tags: #Graduate  #graduate program 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om