Altandetlige til Politrevyen

Johan Mathiesen Dam

I aften er der premiere på årets politrevy. Altandetlige var med til generalprøven, og igen i år kan politter glæde sig til at se pensum, lektorer og årets nyheder blive fortolket gennem gode sange og sketches.

Det er ottende år i træk, at polit. studerende opfører en revy, hvor man i årets udgave "Empirien slår igen" blandt andet kan opleve Luke Randomwalker, Han Solow, Dead Weighter og Princess Linear i en steady state far, far away. 

Normalfordelingshatten, Kommissær Risiko Willy og en græsk luksusfælde
Traditionen tro indeholder politrevyens sketches bashing af CBS og andre CSS studier, nøgenhed, politiske ukorrekte jokes og misforståelser af økonomiske begreber. Særlig det sidste kommer der nogle gode sketches ud af. Cobb-douglas får en ny betydning og risikovillighed bliver til Risiko Willy. 

Revyens sketches runder også det seneste års politiske nyheder - Trump, 2025-plan, nødhjælp, Islamisk Stat, bilagssager og demo for SU'en. Andre højdepunkter af sketches er klart første akts normalfordelingshat, en græsk luksusfælde og en vild homo economicus.

Polit. boyband og girl power
Men det er særlig revyens sange, som begejstrer publikum! Og det er forståeligt, for der er rigtig mange gode sange med i årets revy. En "Islamisk Stat" blues, "Sunk Cost" fremført af boyband, rapnumrene "Solow-low-low" og girl-power "Politpigen", "Du Ka' Bli' Dansk", "Hyldest til Polit-piger" og jeg kunne blive ved. Flere numre har bestemt potentiale for at blive en ørehænger. 

Det er selvfølgelig til bandet af stormtroopers store ros, som er ganske enkelt fremragnede! Man kan især glæde sig til sangen "Pony på polit", hvor bandet spiller System of a Down. 

Politrevyen har i år tre forestillinger. Premieren er i aften, torsdag d. 24. november kl. 19:30. Den anden forestilling er fredag d. 25. november kl. 19:30 mens den tredje forestilling er lørdag d. 26. november også klokken 19:30. Alle forestillinger spilles i Chr. Hansen Auditoriet. Torsdag er udsolgt. For fredag og lørdag er der stadig billetter til salg. Man kan købe billet på www.politrevy.dk for 80 kr.

Redaktionen ønsker alle en god stjernekrig og revy!

Tags: #politrevy  #politrevy2016 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om