Er du Altandetlige.dk’s nye redaktionsmedlem?

Helene Østergaard

Altandetlige.dk har en mangfoldig redaktion, og vi byder nye (og gamle) studerende med ind i varmen. Der er helt sikkert plads til dig i redaktionen – og vi vil gerne præsentere os, men som politter må vi hellere lade tallene tale for os.

Måske har du gået og tænkt på, hvad der egentligt ligger bag Altandetlige.dk? Hvordan kommer alle de fede jobs op på jobsektionen? Hvem skriver alle artiklerne? Hvad er det for noget med alle de der redaktionsmøder? Er der kage til møderne? Hvis ja, hvilken slags og i hvilken mængde?

Altandetlige.dk vil gerne have flere med i redaktionen, og du er hermed inviteret til kaffe og kage i Cafélitten onsdag d. 26/9 kl. 15.15. Her kan du møde et udvalg af redaktionen, få sat navne og ansigter på os, og hvis du har lyst, kan du komme med til vores redaktionsmøde i oktober. Tryk deltager på vores facebook-event, så vi ved hvor meget kage, vi skal have med.

Redaktionsarbejdet består i at skrive artikler og samarbejde med vores partnervirksomheder (du kan se dem nederst på hjemmesiden). Det består også i at deltage i og dække forskellige faglige og sociale arrangementer henvendt til polit-studerende.

Måske vil du gerne vide, hvem du skal arbejde sammen med? Det er i orden. Bare rolig. Ikke mere snakke-snakke.

Ikke så repræsentativt for kønsfordelingen på selve studiet, så er kun en fjerdedel af redaktionen mænd. Jyderne er underrepræsenterede og udgør 28,6%. Den øvrige del af redaktionen er fra København eller Nordsjælland. Henholdsvis 28,6% bor i ejerlejlighed eller andel, mens de øvrige redaktionsmedlemmer bor i lejelejlighed eller på kollegium i København.

42,9% af redaktionens medlemmer går på 5. semester på bacheloren. De resterende medlemmer er på kandidatdelen. Redaktionen er gennemsyret kriminel idet 100% af redaktionen svarer ja til, at de svinger til højre for rødt på cykelstien. Når sandhederne nu alligevel skal på bordet, har det vist sig, at 71,4% af redaktionen ikke ønsker at besvare spørgsmålet om, hvorvidt de betaler licens eller ej.

Her er der mulighed for at lære redaktionsmedlemmerne endnu bedre at kende. De er blevet spurgt om, hvad de lytter til når de er helt alene – og her er de altså meget modige. Flere af redaktionsmedlemmerne indrømmer at være til rene guilty pleasures og føle-føle musik. Andre af redaktionsmedlemmerne står ved, at de hører dansk top, techno eller hiphop når de er alene. Øvrige medlemmer siger, at de hører afrobeat eller klassisk musik. Alt andet lige, så er der muligheder for at finde en koncert-makker, hvis man melder sig ind i redaktionen.

57,1% af redaktionen foretrækker pizza frem for burger, og 71,4% foretrækker øl til fordel for vin eller drinks. Her er altså klare favoritter, men anderledes ser det ud når det kommer til yndlingsfag og favoritforelæsere. Lidt over halvdelen af redaktionen foretrækker makro-fag og økonometri. Af en eller anden grund, er ikke lige så mange glade for mikroøkonomi. 28,6% er fan af Hans Jørgen Whitta-Jacobsen, og ligeledes er 28,6% af redaktionen ekstremt begejstrede for Morten Tabor. Udover disse store personligheder, nævnes Jesper Linaa og Claus Thustrup Kreiner som de bedste forelæsere. Alle redaktionsmedlemmerne er enten ved at planlægge et udlandsophold eller har været udvekslingsstuderende.

Hele redaktionen svarer ja til at have læst pensum inden eksamen, men når det kommer til at læse i løbet af semestret, er spredningen usædvanligt stor. Nogle redaktionsmedlemmer læser 2-3 timer i ugen mens andre rapporterer, at de læser ca. 30 timer i ugen. Dog har vi nogle manglende observationer på dette spørgsmål, da op mod en tredjedel af de adspurgte ikke følte sig komfortable med at besvare spørgsmålet. På trods af, at man tilsyneladende ikke kan regne med, at redaktionen egentligt er så flittig igen, er Altandetlige’s redaktionsmedlemmer helt enige når det kommer til at gradbøje værdier. I valget mellem at arbejde for en virksomhed, der formidler quick-lån eller en betting-virksomhed, svarer 100% af redaktionen, at de ville vælge at arbejde med betting.

Måske er det dig, der aldrig har svunget cyklen til højre for rødt, som skal med i redaktionen og ændre på statistikken i en positiv retning. Vi ønsker at fremstå som en åbensindet og imødekommende organisation. Det vil sige, at alle dem, der ikke kan bidrage med at føre statistikken i en positiv retning også er meget velkomne. 


Tags: #polit  #altandetlige  #AAL 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om