Best of politpåski 2011?

Dan Thor Larsen

Skriv en artikel med din bedste historie eller en generel reportage, eller send os dit bedste billede fra polits skitur 2011 og vind en lommelærke lavet specielt til næste års tur.

Hvis du var med på politpåski 2011 har du helt sikkert taget både gode historier og episke billeder med hjem. Nu kan du dele dem med resten af altandetlige.dk og tilmed deltage i konkurrencen om en Philippi Churchill lommelærke.

Så du kan være lige det ekstra klar på pisten næste år.

Du kan deltage ved enten at sende dine (maksimalt) fem bedste sne/is/sol/hop/afterski/picnic/luksuscrib/Malaysia-billeder til Dan@altandetlige.dk, eller ved at oprette en artikel her på siden og nedfælde dette års bedste historie fra det franske eller en sammenfatning af hele turen. Herefter vil redaktionen udvælge det bedste bidrag, hvorefter en deltager bliver indehaver af den fine præmie, mens resten af altandetlige.dk bliver en hel del mere oplyste omkring dette års skitur. 

Den observante polit vil her bemærke den høje nytte, de lave transaktionsomkostninger og vælge at optimere sine vindermuligheder ved at gøre begge dele.

Du skal have oprettet din artikel og sendt dine billeder inden d. 4/3 for at deltage i konkurrencen.

- Og ja du så rigtigt. Gevinsten er indgraveret med den enkle og højt elskede Cobb-Douglas-produktionsfunktion.

Sæt i gang!

Tags: #politpåski  #konkurrence  #historier  #billeder 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om