Fernet til morgenmad, fisk til natmad

Maria Kjeldsen

Sjov, spas og musikvideoer fra weekendseminaret!

Klokken nærmer sig 12.00, og en horde af forventningsfulde politter stimler sammen foran CCS’ støvede bygninger, i håb om en weekend der kan skrive sig ind i de famøse polit-historiebøger. Mens der ventes på busserne, stiger efterspørgslen efter ”Dansk Pilsner” fra Fakta til højder der får Fakta til at ærgre sig over at de ikke har monopol. Der går derfor ikke mange minutter før de første lunkne øl er knappet op, og turen til Sønderjylland er skudt i gang.

I bussen er weekendseminarets underliggende tema ikke til at overse; fest, sjov, druk, fest, fest og fest. Selvfølgelig helst i 80’er tøj. Det fejres oversøisk hvor der bliver danset limbo under samtlige pyloner broerne består af. Der er efterhånden flere ting der går op for én. Ét, Danmark er ikke et stort land, når man sidder med en øl i hånden. To, toilettet i en bus kan ikke rumme forfærdelig meget gennemstrømmende øl.

I Sønderjylland har Madholdet drukket længe, og selvfølgelig også lavet lidt mad som aspiranterne indtager inden natteløbet skydes i gang.

Natteløbet byder på sjove poster som ølstafet. Også en post der skal sætte gang i de små grå gennemføres. Udfordringen går ud på at finde et tal med en tværsum på 37. Specielt det at forstå opgaven er svært. Der bliver straks stillet spørgsmål til hvorvidt det nu er den FØRSTE tværsum af telefonnummeret, der giver 37, for ellers er det jo ikke tværsummen. I dette øjeblik er man ikke i tvivl om, at man er på tur med politter, da der stilles matematik-tekniske spørgsmål med en betydelig promille i blodet.

Og efter et godt natteløb følger naturligvis et brag af en fest. Fisken flyder blandt cowboys og indianere, der dog i aftenens anledning ikke lader til at bekrige hinanden.

Morgenen gryer og den første man møder er Madholdsformanden aka Dan the Man, der da helt bestemt mener, at man lige skal smage en Fernet Branca. Det er jo den absolut bedste kur mod tømmermænd. Og hvis man ikke lige vidste det, så blev man klogere. For på barmenuen står udelukkende ”Screwdriver med lort i”. Det er en lille ven, der består af vodka med appelsinjuice, et shot Tequila og selvfølgelig lige en lille Fernet oveni. Så er den helt store dag på weekendseminaret for alvor i gang.

Madholdet disker op med en fantastisk brunch, hvorefter dagens aktiviteter begynder. Her udsættes aspiranterne for ”Human bordfodbold”, laser-krig, gummibådsleg og meget andet.

Spændingen simrer så småt i krogene. Holdene gør sig klar til entréen på den røde løber, mens madholdet endnu arbejder på højtryk i køkkenet. Festmiddagen er på trapperne og ligeledes er prisuddelingen.

Musikvideoerne vises med indlagte pauser til at fortære den dejlige mad. Til forret den traditionsrige ret med 5 slags ”fisk”, selvfølgelig med en enkelt fisk der aldrig rigtig har set havet.

Spændingen stiger og stiger. Der skal uddeles priser i 7 kategorier: bedste kvindelige hovedrolle, bedste mandlige hovedrolle, bedste scene, bedste fællesdans, bedste kiks, bedste detalje og selvfølgelig den mest præstigefulde pris, BEDSTE FILM. Vinderen af bedste film bliver ”I’m So Excited” som Hold 5 har bidraget med. En byge af Asti dråber sendes ud i lokalet.

ALLE står på stolene og RUKO bliver udfordret i at drikke ud, sel’fø’li, sel’fø’lig, sel’fø’lig ka’ de det. Og det kan samtlige aspiranter også – og det kunne de hele natten. Der fyres op for musikken og den fortsætter til meget meget langt ud på natten. Var alle egentlig i seng? Hmm.. Nej. I hvert fald ikke dem der var travlt beskæftiget med en sprittusch i hånden og en pakke ost under armen. Nogen var jo også af den opfattelse at andre da bestemt ikke skulle sove, men derimod vækkes på mere eller mindre alternative måder – tanker herom overlades til læseren.

Samtlige aspiranter sidder nu bænket i busserne og Ole Lukøje har allerede været på besøg flere steder. Alle er mætte og tilfredse og har MEGET STORE tømmermænd. Der er lagt op til afslapning hele vejen tilbage over broerne. Det er alle også helt enige i, undtagen ÈN. Nemlig buschaufføren! En festbus er en festbus, også med tømmermænd. ABBA brager derfor ud over højttalerne den efterfølgende time.  – Hvilken fantastisk fest, fra start til slut.

 

 

Bedste film – Hold 5

Bedste kvindelige hovedrolle – Hold 2

Bedste mandlige hovedrolle – Hold 3

Bedste scene – Hold 5 (scene på Strøget)

Bedste detalje – Hold 3 (Blyantsintro)

Bedste fællesdans – Hold 10

Bedste kiks – Hold 6 (fællesdans)

 

Videohold 1
 

Videohold 2 

 

Videohold 3

Videohold 4

Videohold 5

Videohold 6

 

Videohold 7

Videohold 8
 

Videohold 9

Videohold 10

Tags: #weekendseminar  #ruko 

1 kommentar


Sune Von Bülow

Sune Von Bülow @ d. 25. may 2011 #1

Super artikel!

Du har dog lavet en stavefejl. Jägermeister staves ikke F-e-r-n-e-t!


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om