Kunne du tænke dig at planlægge Polit Case Competition 2016?

Frederik Wagner

Forberedelserne til næste års Polit Case Competition er så småt gået i gang. I den forbindelse søger vi studerende, der har lyst til at hjælpe med at planlægge og udføre Polit Case Competition 2016.

I foråret blev den første udgave at Polit Case Competition afholdt, hvor lidt over 100 engagerede studerende gav sig i kast med at anvende økonomisk teori i praksis. Konkurrencen løb over en weekend og blev afholdt i samarbejde med Økonomisk Institut, konsulenthuset Copenhagen Economics, Nordea, Dansk Industri, Økonomi- og Indenrigsministeriet og DJØF.

Bag Polit Case Competition står en frivillig forening med samme navn, dannet af stud.politer. Formålet er dels at lave en case competition med udgangspunkt i det teoretiske stof som økonomistuderende præsenteres for, og dels at skabe et tiltrængt bindeled mellem studiet og det efterfølgende erhvervsliv.

Vores mål er, udover at gentage det succesfulde arrangement fra sidste år, at videreudvikle konceptet, og gøre Polit Case Competition til en fast del af økonomistudet. Vi søger i den forbindelse ca. 10 studerende, der har lyst til at hjælpe til med at planlægge og udføre Polit Case Competition 2016.  

Om arbejdet

Som en del af Team PCC vil du have en aktiv rolle i planlægning og afholdelse af arrangementet. Arbejdet strækker sig fra overvejelser omkring udarbejdelse af casen og aftaler med samarbejdspartnere, til praktiske opgaver under afholdelsen.

Det forberedende arbejde er opdelt i 6 områder:

·  PR & Marketing

·  Events

·  Funds/Partner

·  Case

·  Finans/regnskab

·  Grafisk arbejde & IT

Om du lige er startet på 1. semester eller er ved at færdiggøre din kandidat, er ikke afgørende. Så længe motivationen er der, og du ønsker at være med til at videreudvikle Polit Case Competition, vil arbejdsopgaver og arbejdsområder tilpasses derefter.

Du forventes at kunne mødes med resten af Team PCC en gang om måneden. Derudover kræves en arbejdsindsats på et par timer om ugen i gennemsnit, med en ekstra arbejdsbyrde i ugerne op til arrangementet, der vil blive afholdt i foråret 2016.

Vi tilbyder

En unik mulighed for at være med til at opbygge, udvikle og præge et spirende projekt.  Som en del af Team PCC, vil du få bekendtskaber på tværs af studiet og udvide dit netværk. Da Polit Case Competition finansieres af virksomhedspartnere, vil der desuden være mulighed for at møde erhvervslivet. Du vil være med fra start og vil blive inddraget i beslutninger for projektet.

Ansøgning

Ønsker du at hjælpe til omkring Polit Case Competition 2016, så skriv en mail hvor du kort beskriver dig selv, og hvorfor du ønsker at være en del af Team PCC. Du må derudover gerne angive hvilke områder, du ønsker at være ansvarlig for. Fristen er onsdag d. 30/9

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os pr. mail. For mere information, se www.politcasecompetition.com eller følg os på Facebook.

Med venlig hilsen,

Team PCC

Mail: politcc@politcc.comTags: #polit  #Case Competition  #økonomisk Institut  #PCC  #PCC2016 

Faktaboks

Følg Polit Case Competition på Facebook.
For mere information, se www.politcasecompetition.com.
Kontakt: politcc@politcc.com

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks
Følg Polit Case Competition på Facebook.
For mere information, se www.politcasecompetition.com.
Kontakt: politcc@politcc.com

Du vil måske også synes om