Metrogårdsfest på polit!

Anna Cecilie Friis Bach

Semesterstart betyder semesterstartsfest. Og på polit-studiet betyder det ski-undretøj, skibriller og afterski-menu til den årlige Metrogårdsfest d.30/9. Det er en fest for polit'er, med polit'er og arrangeret af polit'er - garanti for sucess.

Denne uge er der åbnet op for billetsaglet til dette års Metrogårdsfest i Cafélitten. Efter introdage og rustur er dette festen hvor Festudvalget (FU) inviterer tutorer og russere til middag for at fejre at undervisningen er begyndt og alle er bagud med læsningen. Som FU selv skriver så er det "festen hvor ingen skiunderbukser er for stramme, ingen skibriller for hurtige og intet move på floor for meget."

Alle russere og tutorer er inviteret til middag leveret af det kendte madhold fra kl. 17.00 med forventet madholdsshowstart 18.00. 
Hvis du er klar til borde-bænke-fest i et stort telt, så er det her du skal befinde dig d. 30 September 2017. Fra kl. 22.00 åbner dørene for resten af polit-studiet, så de nye politter kan se, hvordan garvede politter fester. 

Da KU har solgt den "originale" Metrogård i en dyr, dyr handel (der bl.a. inkluderede at Jura røg ud på KUA), holdes det i år på CSS med afslutning i Kommunen. Selvom festen holdes i de fælles lokaler, er det dog stadig forbeholdt nye og gamle stud-polit'er. 

Billetter sælges i Cafélitten fra mandag d. 25. september til torsdag d. 28. september fra kl 10-14.00 der tages KUN Mobilepay. For russere og tutorer koster billetten 100 kr og inkludere afterski-menu. Alle andre politter kan købe en festbillet for 50 kr. Herudover kan barkort ligeledes købes i Cafélitten når du køber din billet. 

Madbillet (Tutor / Russer): 100 kr.
Festbillet start kl 22. (For alle Politter): 50 kr.
Garderobe åbner kl. 20: 10 kr.

Du kan læse meget mere på eventet, dresscode og middagen på facebook eventet her. 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger