Polit Case Competition 2019

Emil Grønnegaard

Polit Case Competition (PCC) er rundt om hjørnet, og tilmeldingen er nu åben. Dette års konkurrence byder på mange nyheder og forbedringer, og teamet bag PCC har arbejdet på højtryk for at planlægge et fantastisk arrangement.

Som noget helt nyt og stort foregår The Case Experience (hovedcasen) nu i Industriens Hus hos DI - Dansk Industri. Det betyder, at der i år vil være helt ideelle arbejdsforhold og omgivelser for deltagerne, der kan prøve sig af i samme rammer som Dansk Industris økonomer. 

The Case Experience
The Case Experience er åben for alle kandidatstuderende samt bachelorstuderende fra 2. semester. Casen er skrevet af Polit Case Competitions kompetente case writers i fællesskab med en nøje udvalgt case-virksomhed og har en varighed på 8,5 timer. The Case Experience afholdes i weekenden den 16. til 17. marts og har 30 holdpladser med tre til fire deltager per hold. Lørdagen bruges til at løse casen i DI’s professionelle omgivelser, hvor deltagerne har mulighed for at sparre med både McKinsey-konsulenter og repræsentanter for den endnu ikke afslørede case-virksomhed. Om søndagen præsenterer deltagerne deres løsning for professionelle dommere, der udvælger tre finalister, som præsenterer deres løsning foran 250 tilskuere. Under finalen voterer dommerpanelet, og vinderen af Polit Case Competition 2019 findes! Deltagelse i The Case Experience giver de studerende muligheden for at afprøve teori og værktøjer opnået gennem studiet på en økonomisk case.

Tilmelding til The Case Experience sker her

Partner Pre-Case med Finansministeriet
I samarbejde med Finansministeriet præsenterer Polit Case Competition dette års Partner Pre-Case mandag d. 11. marts. Partner Pre-Case, der strækker sig over 5 timer, giver både mere og mindre erfarne deltagere en chance for at afprøve deres case-løsnings-egenskaber og er dertil en mulighed for at teste og forbedre gruppesamarbejdet. Partner Pre-Case kan løses hjemmefra og er derfor en oplagt mulighed for at prøve kræfter med case-løsning i en afslappet atmosfære. Efter løsning af Partner Pre-Case udvælges tre finalister, der får muligheden for at præsentere deres løsning for Finansministeriet på Slotsholmen. Det foregår d. 14. marts om formiddagen. Her kåres vinderne af dette års Partner Pre-Case. Partner Pre-Case er åben for alle, der har lyst til at prøve kræfter med case-løsning og deltagelse i The Case Experience er ikke et krav for deltagelse i Partner Pre-Case. Alle hold på nær finalisterne i Partner Pre-Case modtager skriftlig feedback på deres løsning fra Finansministeriet. 

Tilmelding til Partner Pre-Case sker her

Nail The Case: En interaktiv workshop
Har man lyst til at forbedre sit udgangspunkt for case-løsning før The Case Experience, så har Polit Case Competition også svaret. Om torsdagen inviterer Polit Case Competition i fællesskab med McKinsey & Company til workshop i caseløsning. Her vil man blive undervist og afprøvet i case-løsning og kommunikation af løsninger. Deltagere har en unik mulighed for 1:1 sparring med McKinsey-konsulenter, der vil give feedback og gode råd gennem hele workshoppens forløb. Bemærk at der kun er 50 pladser til workshoppen. Der vil være mad og drikke. Deltagelse i hverken The Case Experience eller Partner Pre-Case er påkrævet for deltagelse i workshoppen. 

Tilmelding til Nail The Case sker her

For at se mere om vores arrangementer og partnere, kan du følge Polit Case Competition på facebook og besøge vores hjemmeside.

Tags: #PolitCaseCompetition  #PCC 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om