Polit-postkort fra New Zealand

Anders Park Egedal

Læs med her og hør hvordan det er at være polit i udlandet. Altandetlige har fået polit-postkort fra Anders Park Egedal der er i New Zealand!

Kære Altandetlige

Hvis I søger et kanon studiemiljø, vilde naturoplevelser og ønsker at kombinere jeres polituddannelse med et udlandsophold, så kan jeg varmt anbefale University of Otago, New Zealand.

Fra første dag har Otago været en ovenud positiv oplevelse. Universitet byder hvert år et par tusinde internationale studerende velkommen, og er derfor fuldt gearet til at møde de mange nye studerende.

Dunedin by er ikke så stor – godt 110.000 indbyggere, hvoraf ca. 20.000 er studerende. Det giver et virkeligt cool studiemiljø med en masse festivaler og andre gode kulturelle tilbud henvendt til studerende.
Det mest almindelige hernede er at bo i Uni-flats. Små hus, hvor 5-6 studerende bor sammen. Det er ikke unormalt, at det kun er studerende der bor i en hel gade. Det giver nogle ret hyggelige og vilde gadefester.

Noget helt nyt for mig er de mange universitetsklubber. Der er simpelthen så mange klubber du kan tilmelde dig igennem universitetet. Jeg har selv tilmeldt mig vinsmagning, kajak- og fodboldklubben. Men der er uendelig mange andre muligheder – f.eks. ”basic bar skills”, fisketurer, klatring, hiking, madlavning, danse, musik osv.
Klubberne giver dig en helt fantastisk mulighed for at møde en masse nye mennesker med samme interesse som dig.

Når du har fået nok af fest og farver, så har du alverdens muligheder for at nyde New Zealands skønne natur. Dunedin er rimeligt centralt placeret, hvilket betyder at du indenfor et par timers kørsel kan komme til Milford Sound, Lake Tekapo, Mount Cook, Central Otago, Stewart Island og en masse andre spændende områder.

Med alle de spændende tilbud glemmer man næsten helt, hvorfor man i første omgang er her.
Med polituddannelsen er du godt rustet til de fleste af de udbudte fag hernede. Jeg har valgt to finansierings- og et managementsfag. Den endelige karakter kan afhænger af flere forskellige opgaver. Ca. 50% af karakteren kan opnås ved den endelige eksamen, mens du i løbet af dit semester skal til fire tests (ca. 20%), skrive en assignment (ca. 10%), case study (ca. 10%) og ellers deltage i timerne (ca. 10%, kan være erstattet af et personligt interview med en af øvelseslærerne).

Hvis du har lyst til at møde en masse nye mennesker, få naturoplevelser udover det sædvanlige og ønsker at give din polituddannelse et udenlandsk pust, så kan jeg varmt anbefale University of Otago!

/Anders

Tags: #Udlandsophold  #postkort 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om