Polit tager til Budapest, Bratislava og Prag

Sarah Schannong

Forårets studietur går til det østlige Centraleuropa, hvor du har muligheden for at lære andre politter på tværs af semestre at kende, mens du lærer om de tre landes overgang fra planøkonomi til markedsøkonomi.

Forårets studietur på polit går denne gang til først Budapest, dernæst Bratislava og slutter af i Prag.

FSTUKO inviterer 20 heldige politter på en begivenhedsrig tur til de tre hovedstæder i det østlige Centraleuropa. Turen foregår fra den 9. til den 18. april 2017, og turen kommer til at koste maks. 5.000 kr. inkl. fly og hotel.

Studieturen er en enestående mulighed for at udvide sit sociale netværk på studiet og samtidig opleve, hvordan overgangen fra planøkonomi til markedsøkonomi har været i de tre lande. Ungarn, Slovakiet og Tjekkiet er alle tre tidligere kommuniststater, der efter afslutningen på den kolde krig i 1989 gik over til kapitalisme – dog på forskellige måder og med forskellig hastighed. Det skal vi lære mere om i løbet af de 10 dage.

På studieturen kommer du til at møde politter fra andre hold og årgange, mens du får et indblik i de tre landes økonomiske tilstand samt i deres kultur, og hvordan landene vil klare fremtidens udfordringer.

FSTUKO sørger for at klæde de heldige deltagere fagligt på inden turen, samt at vi får et godt fællesskab i gruppen inden afrejsen til Budapest. Betalingen sker over tre rater. Den første er på 2.000 kroner og falder den 1. december 2016, mens de resterende to hver er på 1.500 kroner og falder hhv. den 16. januar og den 16. februar 2017.

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne vide mere om studieturen, så tøv ikke med at skrive til os på fstuko17@gmail.com. Tilmeldingsfristen er 16. november klokken 12 - turens deltagere bliver trukket samme dag klokken 16 og får besked med det samme.

Tilmeld dig her

Vi glæder os til en helt uforglemmelig og spændende studietur med jer!

Tags: #studietur  #FSTUKO17  #budapest  #bratislava  #prag 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om