Polit tager til Sydkorea!

Laurs Bjerre-Christensen

Destinationen for studieturen til efteråret er på plads. Tilmeldingen har tidsfrist d. 12/5, og de heldige vindere af en plads udtrækkes i Cafélitten d. 15/5.

Efterårets studietur går til Seoul i Sydkorea!
Såfremt du har lyst til at tage med, er det nu du skal smide dit navn i lodtrækningspuljen. Tilmeldingsfristen er fredag d. 12. maj.

Hvis du har lyst til at bruge to uger omkring efterårsferien 2017 på at få spændende oplevelser, både fagligt og kulturelt, er det nu du skal melde dig til efterårets studietur. STUKO17 vil nemlig gerne invitere 25 politter på studietur til den sydkoreanske hovedstad Seoul og omegn.

Praktisk information:
Turen kommer til at foregå hen over efterårsferien (ca. d. 11-25. oktober) men datoen er ikke helt fastlagt endnu. Det koster 9.000 kr. at deltage, hvilket betales i tre rater. Første betaling på 3.000 kr. skal være indbetalt den 28. maj.
Det eneste, du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om en af de 25 pladser, er at tilmelde dig her (Tryk her for tilmelding) senest d. 12. maj. Lodtrækning vil foregå i Cafélitten mandag d. 15. maj kl. 17:15.

Har du nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på estuko2017@gmail.com

PS: Vi er klar over at den politiske situation er lidt mere anspændt end normalt, og dette er med i vores løbende overvejelser.


Tags: #studietur  #STUKO  #Sydkorea 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om