Sådan indsender du en artikel

Patrick Kofod Mogensen

På Altandetlige.dk har vi hver dag en masse brugere, som læser, debatterer, kommenterer, og i det hele taget bare er her. Det er dog også muligt selv at bidrage med en artikel, og i denne lille guide vises hvordan.

Altandetlige.dk er et community for polit.-studerende, og det er derfor oplagt, at I studerende bidrager med spændende indslag i form af både debatindlæg og artikler. Debatindlæg oprettes nemt i vores forum, men det er måske ikke helt indlysende hvordan man indsender artikler. Derfor denne guide. Der er dømt fri leg, og alt fra en kommentar vedrørende Imperfect Knowledge Economics til en analyse af optimalt kaffeforbrug på CSS er velkomment. Så fat pennen og følg med - relevante links findes i faktaboksen i højre side.

Trin 1 - Profilen

Din aktivitet på Altandetlige.dk er bygget op omkring din profil. Du skal bruge den for at skrive kommentarer, debattere og i det hele taget deltage – så du kan lige så godt få den oprettet med det samme. Oppe i højre hjørne af siden er der en ”Opret Profil”-knap. Hvis den ikke er der, er der i stedet tre streger, som, når man trykker på dem, udvides til en menu, hvori du finder punktet ”Opret Profil” som nummer to punkt fra bunden. Udfyld den lille formular, og du er i gang!

opret bruger

Trin 2 – Find vej til indsendelsesformularen

Trin1 

Næste trin er at finde ”Artikler” under menuen i toppen af siden (kan igen være klappet sammen, tryk igen på de tre streger). Et tryk på menupunktet leder dig videre til…

Undermenu

… en side med en undermenu. I undermenuen, som er vist herunder, klikker du blot på ”Skriv ny artikel”. Ude i højre side vil der også være en ”Skriv ny artikel”-knap, som lige så fint kan benyttes.

Trin 3 - Udfyld formularen og indsend artiklen

Du befinder dig nu på siden hvor man kan indsende sin artikel. En sådan artikel kræver en titel, et kort resume af artiklens indhold og formål, selve indholdet af artiklen, samt eventuelt en faktaboks. I indholdet kan indsættes både tekst, billeder, youtube-videoer og links. Husk at udfylde tags også, så folk kan finde din artikel hvis de søger på siden.

Trin 3.1 - Youtube-klip

Et lille intermezzo før vi afslutter formularen. Youtube-klip kan nemlig indsættes i din artikel, men det kræver et lille work-around. Først og fremmest findes det ønskede klip på youtubes egen side. Her trykker du på "Del" under klippet, og derefter "Indlejring". Før du kopierer koden youtube genererer, sættes hak i "Brug gammel indlejringskode", og så er du klar til at kopiere. Du skulle gerne være i en situation, som er vist nedenfor.

Tilbage til Altandetlige.dks formular for indsendelse af artikler. Find det sted på siden du vil indsætte klippet, og tryk på det lille filmrulleikon (findes samme sted som du følger fed skrift og så videre). Tryk på "Kilde"-fanebladet, indsæt koden og tryk indsæt. Du har nu en fin embedded video. Jeg har sat en video ind i denne artikel for at vise hvordan det ser ud. Naturligvis en live-version af bandet Bon Ivers "Lump Sum".

Trin 3.2 - Afslut formularen

Før du går videre til næste trin, husker du lige at tjekke, at status står som "Indsend Artikel" og ikke "Gem som udkast".

Tryk "Opret Artikel og tilknyt billede"

Trin 4 - Vælg et billede

Der mangler blot et billede til din fine artikel nu. Her trykker du blot Vælg fil, finder dit billede på computeren, og uploader det ved at trykke "Upload billede". 

Upload Billede

Vær opmærksom på, at vi på Altandetlige.dk bruger billeder i formatet 531*295 pixels. Du kan enten sørge for dit billede har dette format på forhånd, ellers vil du blive ledt videre til et værktøj, som kan beskære dit billede for dig. Nedenfor ses hvordan denne process ser ud. Mit billede til artiklen passede for eksempel ikke, så jeg måtte beskære det lidt.

Beskar

Det (forhåbentligvis) manglende trin - Hjælp, noget gik galt!

Teknikken kan jo drille på den ene eller den anden måde. Hvis du støder på en eller anden form for problemer med at uploade din fine artikel, så klik HER og send en mail til et redaktionsmedlem.

Trin 5 - Omgående hæder og ære - næsten

Nu er der kun tilbage at sætte sig tilbage, og nyde sin artikels store popularitet. Vær dog opmærksom på, at der kan gå et par dage før artiklen udgives. Vi forsøger at sprede artikelflowet nogenlunde ud, så din artikel ikke drukner andre folks artikler, og selvfølgelig så din artikel heller ikke selv drukner.

Tags: #artikel brugere indsend guide 

Faktaboks

Her er et eksempel på en faktaboks. For eksempel kan man indsætte en række relevante links:

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks

Her er et eksempel på en faktaboks. For eksempel kan man indsætte en række relevante links: