Sådan sender du en artikel til Altandetlige.dk

Katrine Bremholm Kokfelt-Pedersen

Altandetlige.dk har hver dag masser af besøgende, som både læser, kommenterer og debatterer på siden. Du kan også selv indsende en artikel. Det kræver blot du har oprettet en profil. Her er en guide til, hvordan du oploader en artikel

Da Altandetlige.dk er et forum for stud. polit’er, er det oplagt at deltage i forummet. Det vil sige, at webportalen også er din side. Der er rig mulighed for at bidrage med spændende indlæg i form af artikler og debatindlæg. Debatindlæg oprettes let, men at indsende en artikel virker måske ikke helt så ligetil. Derfor kan du her læse, hvordan dette gøres trin for trin.

Der er dømt fri leg, alt fra en kommentar vedrørende Imperfect Knowledge Economics til en analyse af optimalt kaffeforbrug i Cafélitten er velkomment. 

Trin 1

Opret en profil. Al din aktivitet på altandetlige.dk er bygget op omkring en profil. Det er gennem din profil du kan skrive debatindlæg, anvende bogbørsen og indsende artikler.

I højre hjørne af siden finder du en ”Opret Profil”-knap. Er den der ikke, vil der i stedet være tre streger. Når der klikkes på stregerne, udvides de til en menu, hvori punktet “Opret profil” findes som punkt nr. to. Her skal du udfylde den lille formular, og så er du godt i gang.

Trin 2 – Find indsendelsesformularen

Nu er næste trin at finde “Artikler” under menuen i toppen af siden. Det er muligt, at menuen igen er klappet sammen, så skal du blot trykke på de tre streger.

Et tryk på “Artikel”-knappen fører dig videre til en ny side med en undermenu. I denne undermenu klikker du på “Skriv ny artikel”. Ude i højre side er der ligeledes en enkeltstående “Skriv ny artikel”-genvej, som fungerer lige så fint.

Trin 3 – Udfyld formularen og indsend artiklen

Du har nu fundet vej til siden, hvor du indsender din artikel. Alle artikler kræver en titel, et kort resumé af artiklens indhold og formål, selve brødteksten og en eventuel faktaboks. Der kan indsættes tekst, billeder, youtube-klips og links. Det er vigtigt også at udfylde tags, så folk kan finde artiklen, hvis de søger på siden.

Trin 3.1 – Youtube videoer

Et lille indskud inden formularen afsluttes. Ønsker du at indsætte et Youtube-klip med din artikel, kræver det lige lidt ekstra. Først skal det ønskede klip findes på selve Youtubes hjemmeside, hvorfra du klikker “Del” under videoen og efterfølgende “Indlejring”. Før koden kopieres som Youtube genererer, sættes et hak i "Brug gammel indlejringskode", og så er du klar til at kopiere. Det skal gerne se således ud:

Derefter går du tilbage til altandetlige.dks indsendelsesformular for artikler. Her finder du det sted på siden, hvor du ønsker at indsætte filmklippet, og klikker på filmikonet (ikonet med “playtegnet”) i tekstlayout-menuen. Tryk på “Kilde”-fanebladet, indsæt koden og tryk indsæt. Youtube-videoen er nu tilknyttet artiklen.

Trin 3.2 – Afslut Indsendelsesformularen

Før du går videre til næste trin, så bemærk at artiklens status står som “Indsend Artikel” og ikke “Gem som Udkast”.

Klik “Opret Artikel og tilknyt billede”.

Trin 4 – Vælg billede

Nu mangler din artikel kun et billede. Du klikker “Vælg billede” og finder billedet på din computer eller vælger blandt Altandetliges fotoarkiv. Dette indsættes ved at trykke “Upload Billede”. 

Det foretrækkes, at det billeder du vælger ikke hvid baggrund eller indeholder rene produktlogoer.  

Bemærk, at vi på siden anvender billeder i formatet 531*295 pixels. Det er muligt du enten sørger for, at dit billede er formateret til dette, ellers ledes du videre til et værktøj, der kan beskære det for dig. Nedenfor ser du, hvordan fotoet beskære, hvis det er for stort.

Evt. – Hvis det ikke virker

Det kan ske at noget går galt, og teknikken ikke samarbejder. Kommer du i sådan situation, at din fine artikel ikke vil oploades, så tryk på dette link og skriv en mail til en fra redaktionen.

Trin 5 – Succes!

Din fine artikel er nu oploadet til Altandetlige.dk. Nu er det blot at læne sig tilbage, og nyde artiklens store popularitet. Du skal dog være opmærksom på, at der kan gå et par dage før den udgives, da vi forsøger at sprede artikelflowet forholdsvist ud, så din artiklen ikke risikerer at drukne blandt andres artikler og omvendt.


Tags: #Guide  #indsend  #brugere  #artikler  #bidrag 

1 kommentar


Mette Hansen

Mette Hansen @ d. 03. july 2014 #1

Thanks... Super med lidt info. :-)


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om