Skal du med til næste redaktionsmøde?

Anna Cecilie Friis Bach

Der er blevet svaret på spørgeskema og lavet statistik i redaktionen på Altandetlige.dk. Nu sætter vi tal på og fortæller dig, hvem vi egentlig er. Er du er det nye redaktionsmedlem, der skal ændre på statistikken?

Går du og overvejer, om det kunne være noget for dig, det der Altandetlige.dk? Ja - så får du her rå tal og fakta, for at gøre det helt klart, hvem vi er og hvad vi laver. 

Redaktionen på Altandetlige.dk fylder, lige som siden, snart 7 år. Den består af lige mange drenge og piger, i alder spænder vi fra 22 til 27 år, og på studiet dækker vi alt fra 2. semester til 10+.  Men selvom vi føler os ret så forskellige, så viser tallene lidt et andet mønster. 

Statistikken afslører
91 % af redaktionen planlægger udlandsophold i forbindelse med studiet, et tal som tilbage i 2014 var på 67 %. 

1/3 er fra opvokset i Jylland, mens 50 % er fra Nordsjælland - i dag bor 2/3 på kollegium i København. Halvdelen af redaktionen har normalt læst omkring 40 % eller derunder af pensum når eksamensperioden begynder – hvilket må skyldes at vi hygger os med at skrive gode artikler til jer læsere. 

Så kom det i statistikken frem, at over 90 % svinger til højre for rødt på cykel – et tal som i 2014 lå på blot 73 %.

Herudover blev redaktionen tvunget til at tage stilling til det meget svære valg – Justin Bieber eller One Direction. Og selvom de fleste med garanti ikke var meget for at svare, så vidste det sig at redaktionen generelt består af Beliebers - kun 18 % svarede One Direction.

Reaktionsmøderne
I reaktionen ses vi én gang om måneden til redaktionsmøde. Redaktionsmøderne foregår enten i vores alle sammen’s Cafélitten eller på en af de mange hyggelige københavnske caféer. Det hænder også, at vi hygger med aftensmad eller et par drinks - her er det derfor vigtigt at have de samme prioriteter.

100 % af redaktionen vælger bar over diskotek, men valg af drink splitter gruppen – her vælger 1/3 øl mens resten foretrækker vin. Når det kommer til maden, er det ligeledes svært at blive helt enige. I valget mellem pizza og kebab vælger 58 % pizza. Til trods for disse mindre uenigheder plejer vi nu at hygge os meget godt.

Hvorfor skal du være med?
1/3 svarer at de er med i redaktionen fordi de udfordrer sig selv til faktisk også at skrive tekst og ikke kun nyttemaksimere. Af de resterende svarer alle med undtagelse af én, at de er med på grund af den årlige julefrokost – som nu også er ret god! Det sidste redaktionsmedlem er med på grund af kagen til møderne - meget forståeligt.

Så der er rigtig mange gode grunde til at være en del af redaktionen. Og redaktionsmedlemmerne giver til slut bud på, hvorfor du skal komme med til vores næste møde:

”Altandetlige.dk har jo alt hvad en studenterorganisation skal ha': nye venner, faglige udfordringer og ret gode frynsegoder”

”Det er ligesom at komme backstage på Polit. Eller at blive venner med den seje klike i folkeskolen. Bedste kilde til institutsladder.”

”Gratis kaffe, godt selskab og rig mulighed for at rode sig ud i alt muligt mellem himmel og jord af artikler og arrangementer”

Vil du høre mere?
Vi holder redaktionsmøde imorgen onsdag d. 13. april på café Pussy Galore ved Sankt Hans Torv kl. 17 med akademisk kvarter. Hvis ikke du kan nå det, er du også meget velkommen til at skrive til os på nyt@altandetlige.dk eller hive fat i én af os på studiet.

Faktaboks

Du er inviteret til vores redaktionsmøde onsdag d. 13. april på café Pussy Galore ved Sankt Hans Torv kl. 17 med akademisk kvarter. 

Hvis ikke du kan nå det, er du også meget velkommen til at skrive til os på nyt@altandetlige.dk eller hive fat i én af os på studiet, hvis du kunne have lyst til at høre mere om hvad det vil sige at være med i redaktionen på Altandetlige.dk.

2 kommentarer


Mark Pedersen

Mark Pedersen @ d. 14. april 2016 #1

Jeg kan se, at jeg desværre var for sent ude denne gang. Det ville ellers have været en fornøjelse at deltage. Kan man finde en opsamling på arrangementet et sted?


Anna Cecilie Friis Bach

Anna Cecilie Friis Bach @ d. 14. april 2016 #2

Det var da aergerligt! Vi holder redaktionsmoede en gang om maaneden, saa du er meget velkommen til vores moede i Maj! Vi offentligoer ikke referaterne fra moederne, men skriv til endelig til hos hvis du kunne have lyst til at hoere mere. :)


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks

Du er inviteret til vores redaktionsmøde onsdag d. 13. april på café Pussy Galore ved Sankt Hans Torv kl. 17 med akademisk kvarter. 

Hvis ikke du kan nå det, er du også meget velkommen til at skrive til os på nyt@altandetlige.dk eller hive fat i én af os på studiet, hvis du kunne have lyst til at høre mere om hvad det vil sige at være med i redaktionen på Altandetlige.dk.