Team Helmig vandt Polit Case Competition 2018

Egon Petersen

Polit Case Competition er netop blevet afholdt for fjerde gang. Deltagerne skulle løse en case på 8 timer, der omhandlede Haldor Topsøes forretningsmuligheder i Afrika. Det vindende hold var Team Helmig.

Til dette års Polit Case Competition havde 35 hold mødt op for at løse en case, der omhandlede virksomheden Haldor Topsøe. Haldor Topsøe er en virksomhed, som er en global leder i katalysator og proces teknologi indenfor kemisk behandling. Casen gik ud på at se på Haldor Topsøes forretningsmuligheder i Afrika.

Inden finalen startede, blev det bedste holdnavn kåret. Vinderen af dette var Horsens’ Økonomiske Råd.

De 35 hold var blevet skåret ned til 3. I finalen stod Team Helmig, Case Crushers og High Energy Data Solutions. Team Helmig var det eneste hold, som ikke bestod udelukkende af politter, da deres hold bestod af tre oecon’er fra Århus og en enkelt polit. De lavede alle en skarp fremlæggelse og analyse af casen, hvor alle var enige om, at Ghana var en rigtig god mulighed for Haldor Topsøe. Det var nu op til dommerne at bedømme, hvem der skulle løbe med sejren. Dommerne var imponeret over det høje faglige niveau og mente, at det var en svær beslutning at tage. Der var alligevel et hold, som fremstod lidt bedre. Det var Team Helmig.  

Igen i år vandt oecon’er fra Århus, men også en enkelt polit. Team Helmig bestod af Ebbe Faurschou (KU), Thor Snedker Brandt (AU), Thomas Gadegaard Saaby (AU) og Mads Elkjær Poulsen (AU). Det er 3. år i streg, at økonomer fra Århus løber med sejren.

Hvis du har lyst at læse casen, kan du finde den her.

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger