Vil du være med til at arrangere forårets studietur?

Sofie  Dalum

Har du lyst til at arrangere studietur for dig selv og dine medstuderende? Så mød op til Politrådsmødet mandag d. 5. novemberi Cafelitten. Aftensmad 18.15, mødestart 19.00.

Politrådet arrangerer hvert år to studieture: En studietur i efteråret til en destination oftest udenfor Europa og en studietur i foråret oftest til lande inden for Europa.

Efterårsstudieturen er netop hjemvendt fra en spændende tur til Cuba, så nu er det tid til at finde 4 nye medlemmer, der vil planlægge studietur i foråret 2019.

På studieturen i foråret deltager i alt 25 politstuderende, hvoraf 4 er med i ForårsStuKo. Turen har en maxpris på  5000 kr. pr. deltager. Studieturene giver deltagerne en stor oplevelse, perspektiv på det de har lært på studiet og er en god mulighed for at møde andre studerende på tværs af årgangene. Studieturene har et fagligt program, som StuKo bestemmer, udover at de selvfølgelig er med til at bestemme destinationen. 

Så har du en god idé til en spændende destination? Så overbevis dine bedste studievenner og mød op til politrådsmødet 5/11! Tidligere forårsture har gået til bla. Grækenland, Budapest/Bratislava/Prag, Marokko og Luxembourg/Bruxelles /Amsterdam. 

I bliver selvfølgelig sat i forbindelse med tidligere StuKo'er, som vil hjælpe jer godt i gang og give jer tips og tricks til planlægningen. 

Et godt medlem af StuKo er et medlem, der har et stort engagement og er villig til at lægge en arbejdsindsats for at skabe fede udflugter og skaffe legater. Desuden er det et krav, at man jævnligt deltager i Politrådets møder og aflægger status på arbejdet. Til gengæld er du sikret en plads på en studietur, hvor der ellers er rift om pladserne og mulighed for at planlægge netop den tur du allerhelst vil have. 

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til kontakte Politrådet på facebooksiden https://www.facebook.com/politraadet/ 


Tags: #studietur  #STUKO  #politrådet  #forårsstuko 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om