Vil du være med til at arrangere PCC 2018?

Bastian Emil Jørgensen

Vi søger frivillige, der skal være med til at arrangere og udvikle Polit Case Competition. Du vil få en masse erfaring og mulighed for at stå bag et af de største arrangementer på polit-studiet.


I april blev Polit Case Competition afholdt for tredje gang. Mere end 100 engagerede studerende deltog i arrangementet, som blev arrangeret af et hold frivillige politter.

Nu er forberedelserne til næste års arrangement så småt begyndt, og vi søger motiverede frivillige, der vil være med til at gøre Polit Case Competition endnu bedre. Vores mål er at gentage succesen fra de sidste tre år, udvikle arrangementet og gøre Polit Case Competition til en fast del af økonomistudiet.

Som frivillig har du stor indflydelse på, hvordan Polit Case Competition 2018 bliver!

Vi søger frivillige til følgende arbejdsområder:

Marketing og PR
Som frivillig i marketing-gruppen skal du være med til at udbrede kendskabet til og interessen for Polit Case Competition gennem fysisk og online markedsføring. Derudover kommer du til at stå for udvikling af det visuelle udtryk og merchandise.

Events
Som frivillig i events-gruppen har du fokus på deltageroplevelsen i Polit Case Competition og udvikling af vores arrangementer. Som noget nyt arrangerede vi i år en workshop om torsdagen inden case-weekenden, og vores mål er at udvikle dette arrangement såvel som case-weekenden for at gøre Polit Case Competition endnu bedre for alle deltagere.

Casen
Vi søger frivillige kandidatstuderende, som skal være forfattere på næste års case. Casen vil blive udarbejdet med bistand fra en eller flere af Polit Case Competitions partnere. Det er en unik mulighed for at få lov til at skabe en case, der tager udgangspunkt i en praktisk økonomisk problemstilling og som kræver anvendelse af den økonomiske teori og redskaber fra studiet.

Vi tilbyder
Vi opfordrer alle interesserede til at ansøge om at blive en del af teamet bag Polit Case Competition.

Som en del af teamet vil du få bekendtskaber på tværs af studiet og udvide dit netværk. Da Polit Case Competition finansieres af virksomhedspartnere, vil der desuden være mulighed for at møde erhvervslivet.

Du forventes at kunne mødes med resten af teamet ca. en gang om måneden. Derudover skal du forvente en arbejdsindsats på et par timer om ugen i visse perioder. Hvis du vil skrive casen, skal du forvente at bruge en del timer på dette i januar og februar.

Ansøgning
Ønsker du at være med til at arrangere Polit Case Competition 2018, så send os en mail, hvor du:
- kort fortæller os om din motivation for at være med
- fortæller hvilke arbejdsområder, du gerne vil arbejde med

Send din ansøgning til ansogning@politcasecompetition.com senest den 18. september 2017.

Har du spørgsmål, så send os en mail!

Hvis du vil vide mere om Polit Case Competition er du velkommen til at se ovenstående video, besøge vores Facebook-side eller www.politcasecompetition.com


Tags: #PolitCaseCompetition  #PCC 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om