Vinder Aarhus igen Polit Case Competition?

Bastian Emil Jørgensen

På søndag kl. 12.30 - 14.30 er der finale i Polit Case Competition 2018. De tre bedste teams fra weekendens case competition præsenterer i finalen, hvor det bliver afgjort om politterne, CBS'erne eller oecon'erne løber med sejren i år!

Om få dage afholdes Polit Case Competition. Lørdag morgen præsenteres økonomistuderende fra CBS, Aarhus Universitet og KU for en økonomisk case fra en hemmeligholdt casevirksomhed. På 8,5 time skal deltagerne løse casen, som skal præsenteres for et professionelt dommerpanel søndag formiddag.

De tre bedste teams kommer til at præsentere i finalen, hvor alle er inviteret. Finalen starter kl. 12.30, hvor der vil være frokost og snacks til alle. Herefter skal de tre finalister forsvarer deres løsning i kampen om at vinde Polit Case Competition 2018 og 20.000 kr. 

Der er meget på spil - også for politterne! Laver oecon'erne hattrick? Eller er det et polithold, der vinder trofæet i år? 

Den spændende finale afholdes i bygning 35 på CSS. 

Læs mere på Facebook (https://www.facebook.com/events/196672781099942/?active_tab=about) eller på vores hjemmeside (www.politcasecompetition.com) 


Tags: ##PCC #PolitCaseCompetition 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om