Fredagsbar på DTU

Ann-Lea Falk  Larsen

Hvilken fredagsbar er bedst? Vi undersøger det, så du ikke behøver at gøre det!

Vi har begivet os i kast med at undersøge udvalget af fredagsbarer i Københavnsområdet, for at finde ud af, om der er nogen af dem, som står mål med polits fredagsbarer på CSS.
Første fredagsbar i rækken var DTU, som endte med at være en noget anderledes oplevelse for os politter.

Til fredagsbar på DTU har man valget mellem at sidde i et stort ”lounge” område og snakke med sine ingeniørvenner fra Beton og Fys-Nan om hvordan vand løber i et rør eller andre spændende sager. Der er også mulighed for at tage et spil bordfodbold på franske borde eller teste sine evner på et af de fire pool borde.
Der udover er der endnu en bar, en kælderbar, som er et lille mørk og varmt lokale i, overraskende nok, DTU’s kælder.
Vi ankom til DTU omkring klokken 20 og allerede der skuffede aftenen en smule – vi gik glip af en live optræden fra Dybvad.
Men vi priste os lykkelige, da vi kom tidsnok til at se det hyrede band.
Selvom bandet var ukendt for os, så vakte det stor begejstring blandt DTU’erne. Og vi var selvfølgelig klar på forreste række til at overvære showet! Men ærligt talt blev vi taget med bukserne nede. Efter et nummer eller to blev begejstringen (og måske den umenneskelige varme) ganske enkelt for meget for DTU’erne, som begynder at tage deres tøj af og forme hvad der kun kan beskrives som en mini mosh pit. Blev man fanget i denne, var man sikker på at få minimum en svedig mave, ryg eller arm klistret mod sit ansigt. Og efter under en halv time på dansegulvet tæller vi tilsammen fire svedige maver, to lidt for behårede rygge og en meget uheldigt placeret arm/armhule i vores ansigter. Men bandet stopper, og straks forlader samtlige DTU’er dansegulvet!
Vi er på dette tidspunkt, mildest talt, en smule chokerede, men stadig ved godt mod! 
Dog må vi sige, at dans var der ikke meget af på DTU, og det på trods af super festlig musik. Men der blev på ingen måde rystet noget som helst, faktisk ikke så meget som en fod vajede i takt til musikken. Dette vakte naturlig stor skuffelse blandt os politter, der jo fra CSS er vant til lækre drenge og piger, som altid er klar på at give den som Miley på gulvet!
Bedst som vi er ved at opgive dans denne aften, sker der noget helt uventet. En ny sang går i gang, og straks stiller DTU’erne op på række med front ud mod os, der har taget plads som publikum og forholder os afventende. En vild fællesdans bryder ud, som ligner noget Backstreet Boys kunne have danset i de gode 90’ere. På trods af denne underlige konstellation, er vi vildt begejstrede over at se folk endelig er på dansegulvet, men da sangen slutter forlader samtlige DTU os stående alene på dansegulvet, og vi flygter mod baren og de billige øl.
For det må vi sige, DTU’s priser på øl er vanvittige! Og de har drinks stærke nok til at slå en hest omkuld, og det til lidt for få penge! Hvilket bestemt må tælle til deres fordel.
Desuden er DTU muligvis det eneste sted hvor man som pige ikke skal stå i kø til toilettet, hvilket også er ret skønt en fredag aften, hvor øllene koster halvdelen af, hvad vi er vant til.

Klokken 2 var festlighederne slut. Vi gør os klar til at forlade DTU, og må vade gennem pizzabakker fra et par 100 mand for at komme ud, bare for at blive mindet om, at vi er i Lyngby. Hjemturen viste sig da også som noget af en udfordring, da vi i lettere beruset tilsand skulle navigere til Østerbro. Dette er alene grund nok til, at vi må sige, det er første og sidste gang vi tager til DTU.
Alt i alt skal de have point for deres musik, toiletfaciliteter, billige priser og mange muligheder for spil. Dette kan dog på ingen måde veje op for manglen på dans og den træls oplevelse det er at prøve at komme fra Lyngby til København om aftnen.

DTU's fredagsbar får derfor kun 2 ud af 6 øl.

Tags: #fest  #Fredagsbar  #Øl 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om