Struensee Day of Public Sector Reform 2019

Altandetlige.dk - Polit Portal

Onsdag d. 15. maj åbnede Struensee & Co. dørene til sit årlige event Struensee-dagen. Dagen gav deltagerne en indsigt i konsulentbranchen gennem hands-on arbejde med cases fra den virkelige verden.

NB: Struensee søger pt. studentermedhjælpere og konsulenter med ansøgningsfrist 2. juni. Kandidater bliver kaldt ind løbende. Se mere på http://struensee.dk/career/

I Struenseegaarden, der er placeret på Magstræde 6 i hjertet af København, er et af Danmarks førende konsulenthuse Struensee & Co. placeret. Virksomhedens vision er at følge i Christian d. 7’s livlæge Johann Friedrich Struensees fodspor (hvis der ses bort fra majestætsfornærmelserne) ved at reformere og transformere den offentlige sektor til fællesskabets bedste. Selvom virksomheden kun er knap fem år gammel, har den allerede været med til at sætte store aftryk i den danske offentlige sektor. Deltagerne på Struensee-dagen fik i løbet af dagen via en række workshops et unikt indblik i, hvordan Struensee & Co. arbejder med den offentlige sektor og hvilke konkrete opgaver virksomheden løser.

Dagen bød først på en kort introduktion af konsulenthuset, herunder dets værdisæt og de opgaver virksomheden løser. Herefter blev deltagerne delt ud i mindre grupper, der gennem tre workshops fik lov at arbejde med cases fra sundhedssektoren, uddannelsessektoren samt medie- og underholdningsbranchen. Alle workshops tog udgangspunkt i virkelige projekter, som konsulenterne fra Struensee & Co. har arbejdet med. 

Første workshop handlede om, hvordan man med begrænsede ressourcer kan gøre et stort asiatisk universitet til det førende i regionen. For at løse opgaven var det bl.a. nødvendigt for deltagerne at tænke over, hvordan universiteter bliver rangeret, hvor det givne universitet kan forbedre sig mest for færrest penge, og hvor universitetet kan frigive ressourcer uden, at dette vil påvirke dets internationale rangering.


Næste workshop omhandlede, hvordan man i psykiatrien optimalt kan håndtere det stigende antal patienter, man har oplevet de seneste år. Nogle af de foreslåede løsninger var bl.a. at frigive mere af psykiaternes tid til patientbehandling gennem smartere håndtering af administrative opgaver og at sikre større patientfremmøde f.eks. gennem påmindelsesordninger.

Sidste workshop fokuserede på medieproduktion i en større dansk offentlig virksomhed. De studerende skulle på workshoppen arbejde med problemstillingen om, hvordan man på en meningsfuld måde kan vurdere kvaliteten af kreative produktioner, hvilken betydning virksomhedens nuværende produktionsdogmer og kreative rum har på slutproduktet, og om man kan bibeholde produktionskvaliteten og -sikkerheden under en anden organisationsstruktur. 

Efter de tre workshops præsenterede deltagerne de løsninger og metoder, som de havde diskuteret i de enkelte workshops. Det professionelle program blev rundet af med middag og drinks, hvor deltagerne kunne snakke uformelt med Struensee & Co.’s ansatte om livet som konsulent.Kunne du tænke dig at være med til at forme fremtidens offentlige sektor? Struensee & Co. er altid på udkig efter dygtige og dedikerede analytikere og konsulenter. Se mere på http://struensee.dk/career/.


Tags: #struensee & co. 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om