Søg økonomistudiets legater nu

Patrick Kofod Mogensen

Økonomistudiet administrerer en række legater til studieophold i udlandet. Fælles for dem alle er den snarlige deadline. Læs med i artiklen, og find ud af hvilke legater der er tale om.

Den 19. august klokken 12 er det tid til at søge økonomistudiets legater til studieophold i udlandet. Ferien er endnu ikke slut, så selvom deadline er lige rundt om hjørnet, er der stadig tid til at få skrevet en super ansøgning. Måske kommer netop du på en udlandstur, som sent vil blive glemt.

Stipendierne

Der er i alt fem stipendier, som bliver administreret af økonomistudiet. De fem stipendier er (med links til Altandetlige.dks legatsystem i parantes):

  • Flemming og Judy Heilmann's stipendium (link)
  • Mikael Kristiansen Prisen (link)
  • S. Gønge Virginia Fellowship Fund (link)
  • Stipendier fra Økonomisk Instituts rejsefond for studerende (tidl. Euroclear) (link)
  • Stipendium fra Otto R. Henriques, Elisa Henriques og Cordt Traps Fond til fremme af det Nationaløkonomiske Studium ved Københavns Universitet (link)

Som nævnt er ansøgningsfristen lige om hjørnet, så skynd dig at klikke videre til vores legatsystem, og se om legaterne er noget for dig.

Tidligere modtager?

Er du tidligere modtager? Så del gerne dine erfaringer fra Cornell, Darden eller hvorend et af ovenstående legater må have sendt dig hen i verden i kommentarerne herunder.

Tags: #Udlandsophold  #Darden  #Legat  #penge  #stipendium  #økonomistudiet  #cornell 

2 kommentarer


Frederik Greisen

Frederik Greisen @ d. 06. august 2013 #1

Jeg er i juni kommet hjem fra et år på Cornell efter at jeg modtog Heilmann stipendiet. Det har været et virkelig godt år, og jeg vil klart anbefale alle der ønsker at komme et år til USA at søge legatet! Jeg kunne skrive flere sider om hvor fedt det har været, men hvis ansøgere har spørgsmål til stipendiet, Cornell eller andet, så er i meget velkomne til at kontakte mig på: frederik.greisen(at)gmail.com


Anders Hvelplund

Anders Hvelplund @ d. 06. august 2013 #2

Jeg var på Darden fra 2010-12 og kan kun anbefale at checke denne mulighed ud. Jeg har skrevet mere om det her: http://altandetlige.dk/studiet/the-top-secret-fellowship-of-the-goenge-702 eller skrive for at høre mere: anders.hvelplund(at)gmail.com


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om