Anders Rahbek hædres af Nykredits Fond
Professor Anders Rahbek modtager Nykrdits Fonds..
Nobelprisen i økonomi - for 40 år siden
“We must look at the price system as such a mechanism for communicating information if we want to understand its real function..."

En lys idé


Jonas Herby, Incentive
Af Jonas Herby, Incentive,
10 aug. 2011 16:25 - i kategorien Økonomi i Verden - #Innovation 

Innovation handler ikke altid om langvarige forskningsprojekter med kæmpe budgetter. Se fx her, hvordan filippinere får oplyst deres hjem med kun vand, lidt klorin, en sodavandsflaske og solen. En investering på et par kroner og ingen udledning af CO2. Det samfundsøkonomiske afkast her er nok ret højt!

Hilsen Casper

Dette indlæg findes også på blog.incentivepartners.dk

1 kommentar

William Elming (gæst) @ d. 10. august 2011 #1
Gæst
Fedt, at du har uploaded den har video. Det er virkelig en genial opfindelse!
Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger

Jonas Herby, Incentive

Jeg blev færdig med studierne i 2006. Da jeg i sin tid skulle vælge job, gik jeg til min underviser, Jørgen Birk Mortensen, i faget Miljø- og ressourceøkonomi, som jeg syntes var superspændende. Jeg spurgte ham, hvordan man kunne arbejde med samfundsøkonomi og costbenefitanalyser. Og siden har jeg arbejdet som konsulent. Jeg arbejder i dag i Incentive, som er et konsulenthus med speciale i samfundsøkonomi, konkurrence og regulering, prissætning og markedsanalyser. Vi fjerner gætværk fra beslutninger.