Jonas Herby, Incentive

En lys idé

Innovation handler ikke altid om langvarige forskningsprojekter med kæmpe budgetter. Se fx her, hvordan filippinere får oplyst deres hjem med kun vand, lidt klorin, en sodavandsflaske og solen. En investering på et par kroner og ingen udledning af CO2. Det samfundsøkonomiske afkast her er nok ret højt!

Hilsen Casper

Dette indlæg findes også på blog.incentivepartners.dk

1 kommentar


Gæst

William Elming (gæst) @ d. 10. august 2011 #1

Fedt, at du har uploaded den har video. Det er virkelig en genial opfindelse!


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger

Jonas Herby, Incentive

Jeg blev færdig med studierne i 2006. Da jeg i sin tid skulle vælge job, gik jeg til min underviser, Jørgen Birk Mortensen, i faget Miljø- og ressourceøkonomi, som jeg syntes var superspændende. Jeg spurgte ham, hvordan man kunne arbejde med samfundsøkonomi og costbenefitanalyser. Og siden har jeg arbejdet som konsulent. Jeg arbejder i dag i Incentive, som er et konsulenthus med speciale i samfundsøkonomi, konkurrence og regulering, prissætning og markedsanalyser. Vi fjerner gætværk fra beslutninger.