BCG Best Young Economist 2017

Altandetlige.dk - Polit Portal

BCG uddeler prisen for Danmarks bedste økonomistuderende! De seneste to år har konkurrencen været forbeholdt polit'er, men i år åbner vi op for oecon'er fra Aarhus. Sammen med æren følger følger et stipendiat på DKK 10.000 til vinderen.

De danske universiteter myldrer med dygtige økonomistuderende, og i BCG ønsker vi at hædre de mest talentfulde af dem. For at give anerkendelse til én studerende, der har opnået ekstraordinært gode resultater, og som vi anser for at have stort potentiale, uddeler BCG prisen for Best Young Economist.

Sidste års vinder
Sidste års vinder, Mathias Stenkilde, blev valgt på baggrund af et imponerende CV med udfordrende studiejobs, krævende frivilligt arbejde og stærke akademiske resultater. Mathias' frivillige arbejde omfatter bl.a. projektleder i en dansk NGO samt udarbejdelse af casemateriale for en amerikansk professor til et sommerskolefag – alt sammen udført samtidig med studie og studiejobs. Mathias' studiejobs dækker over globale økonomiske og finansielle analyser hos Nordea samt holdlærer i økonomiske principper, hvor han opnåede en evaluering på 4.8/5 fra de ubarmhjertige studerende.

Helhedsbilledet af Mathias er derfor en profil med højt engagement både på og udenfor studiet, stor professionalisme og en imponerede diversitet i sine kvalifikationer, da han præsterer i vidt forskellige miljøer, som alle stiller egne krav til succes.

Som Mathias så glimrende udtrykte gælder det om at finde passionen og det positive i alle situationer, hvilket skaber et overskud i hverdagen. Når man er kommet til det punkt, vil selv det hårdeste arbejde virke sjovere, hvilket i sidste ende påvirker resultaterne positivt.

Hvad lægger vi vægt på?
I BCG vurderer vi kandidater ud fra tre dimensioner uanset om det gælder prisen for Best Young Economist eller en stilling som konsulent

1.  Akademiske resultater

2.  Erhvervserfaring

3.  Studie- og samfundsmæssigt engagement

Det er vigtigt at påpege, at der er tale om en helhedsvurdering mellem de tre dimensioner. Udover at det faglige naturligvis skal være i orden, er det vigtigt, at der er tale om 'hele' mennesker. Vi ønsker at hædre studerende, som både har opnået exceptionelle akademiske resultater, har erhvervserfaring og udvist studie- og samfundsmæssigt engagement.

Hvem kan søge
Alle økonomistuderende, der er på sidste år af bacheloren eller læser på kandidatdelen (dog ikke ph.d. studerende), har mulighed for at indstille sig selv til prisen. Studerende der også søgte i 2016 er velkomne til at ansøge igen. For at komme i betragtning skal du indsende karakterer, CV samt en kort ansøgning, hvori du redegør for, hvorfor du fortjener at modtage prisen for Best Young Economist.

Det praktiske
Deadline for ansøgning er 23. april 2017. Du ansøger på dette link og din ansøgning skal inkludere

  • Motiveret ansøgning, max 1 side (på engelsk)
  • CV (på engelsk)
  • Karakterer (gymnasium, bachelor, kandidat)

Prisen for Best Young Economist vil blive uddelt torsdag 18. maj, hvor en udvalgt gruppe af kvalificerede ansøgere vil blive inviteret til et uddelingsarrangement i Århus. Til arrangementet vil der være et oplæg om, hvordan teoretiske modeller for spilteori og prisstrategi bliver anvendt i praksis, og som del af dette vil Dansk Supermarked give deres perspektiv på, hvordan man sætter prisstrategi på det danske detailhandelsmarked. Oplægget er efterfulgt af middag med BCG og selvfølgelig kåring af årets vinder med titlen som Best Young Economist.

Tags: #bcg  #Best Young Economist 

Faktaboks

BCG er et af verdens førende strategikonsulenthuse med mere end 80 kontorer fordelt på 48 lande. Størstedelen af BCG's kunder er blandt verdens 500 største virksomheder som dagligt hjælpes med en bred palette af komplekse problemstillinger lige fra optimering af produktionsprocesser til M&A på tværs af forskellige industrier rækkende fra energi og miljø til finansielle institutioner.


0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks

BCG er et af verdens førende strategikonsulenthuse med mere end 80 kontorer fordelt på 48 lande. Størstedelen af BCG's kunder er blandt verdens 500 største virksomheder som dagligt hjælpes med en bred palette af komplekse problemstillinger lige fra optimering af produktionsprocesser til M&A på tværs af forskellige industrier rækkende fra energi og miljø til finansielle institutioner.


Du vil måske også synes om