Kom til event med DIGI-TALKS

Anna Cecilie Friis Bach

Er du klar til digitalisering og tværfagligt samarbejde? Studenterorganisationen Digi-Talks sætter fokus på digitalisering og betydningen for fremtidens jobmarked og din samfundsvidenskabelige faglighed.

Hvordan skal vi som SAMF-studerende forholde os til fremtidens arbejdsmarked, når digitalisering og automatisering tager fart som aldrig før? Hvilke kompetencer er der brug for og er vores faglighed også relevant i morgen? Og hvilken betydning har det for mennesket, når nye teknologier åbner for hidtil ukendte funktionaliteter og muligheder?

For ReD Associates står det klart at en dybere forståelse af mennesker er vigtig i en verden med øget digitalisering. McKinsey & Company har netop offentliggjort en analyse, der viser, at kendt teknologi er i stand
til at erstatte 40 procent af danskernes arbejdstimer. Udviklingen vil betyde, at arbejdsopgaver forandres og forsvinder. 

På Digi-Talks kigger vi nærmere på fremtidens jobmarked med hvad dertil hører af kunstig intelligens, digitalisering og automatisering:

  • Eksempler på automatisering af arbejdsopgaver ved konkrete virksomhedscases
  • Forventninger til samfundsvidenskabelige kandidater i fremtiden
  • Behovet for samfundsvidenskabelige kandidater inden for digitalisering
  • Tværfaglige perspektiver på muligheder inden for digitalisering. 

Til arrangementet vil du kunne møde Associate Partner Jens Riis Andersen og  Associate Christian Borelli-Kjær fra McKinsey, Andreas Wester Hansen fra ReD Associates, Director for Platform og Innovation Simon Høgsbro fra Microsoft, samt Chief Digitalisation Officer Morten Stilling fra Dong Energy. 

Digi-Talks er en studenterdreven organisation, hvis formål er i samarbejde med erhvervslivet at tilbyde arrangementer til SAMF-studerende, der gør os  klogere på digitalisering. Og ikke mindst hvordan vi som SAMF-studerende kan bidrage positivt til denne udvikling. Følg Digi-Talks Facebook-side og få spændende nyt om digitalisering: https://www.facebook.com/DigitalkspaaCSS/

Kom og vær med til at forme den digitale fremtid!

Du kan tilmelde dig eventet og læse mere om program og oplægsholdere på Intranettet0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger