Er du fremtidens CFO?

Altandetlige.dk - Polit Portal

CFO Finance i Deloitte Consulting inviterer kandidatstuderende med et regnskabsmæssigt eller finansielt fokus til casedag. Læs mere om event og tilmelding her.

Casedagen begynder med et kort indlæg om CFO Finance i Deloitte Consulting, vores aspiration og operationelle konsulenttilgang. Efterfølgende introducerer vi dig til de vigtigste begreber indenfor controlling og rapportering, der danner grundlag for en CFO’s daglige beslutninger.

Dernæst vil du arbejde med en virkelighedsnær case i små grupper. Hver gruppe tildeles en casehjælper fra Deloitte, der vil give sparring igennem hele casen. I løbet af dagen får du mulighed for at sparre med andre ambitiøse kandidatstuderende, samt erfarne konsulenter fra CFO Finance i Deloitte Consulting.

Afslutningsvis vil et dommerpanel, der består af medarbejdere fra Deloitte Consulting, bedømme caseresultaterne, hvor vindergruppen bliver kåret under aftenens middag. Derudover vil der – for den rette kandidat – være mulighed for at få en konsulent som sparringpartner igennem resten af studietiden. Sparringpartneren vil kunne bruges til valg af valgfag, disponering af tid (studie/arbejde og work-life-balance), valg af studiejob og andre relevante spørgsmål.

Hvem?
Vi tilbyder arrangementet til kandidatstuderende med et finansielt eller regnskabsmæssigt fokus, der vil stifte bekendtskab med arbejdet som konsulent. Ønsker du at anvende de fundamentale teknikker i økonomistyring på en virkelighedsinspireret case, så send din ansøgning inden onsdag den 11. oktober 2017.

Hvornår og hvor?
Deloittes casedag er et gratis heldagsarrangement, inklusive middag, der afholdes mandag den 23. oktober 2017. Eventet afholdes i Deloittes København kontorer, Deloitte Huset, Weidekampsgade 6, 2300 Kbh S.

Tilmelding her: https://deloitte.youngcrm.com/signup/3561

Tags: #Deloitte  #deloitte consulting 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om