Gratis Kaffe i Cafélitten mellem 10-14!

Anna Cecilie Friis Bach

Altandetlige.dk giver en kop kaffe og en småkage onsdag i Cafélitten til alle økonomistuderende. Kom forbi til snak, kage og kaffe - og hør lidt mere om alt det gode ved at være en del af vores redaktion.

Onsdag mellem 10-14 i Cafelitten kan du høre lidt mere om hvad redaktionen bag siden laver og hvad det vil sige at være frivillig hos os. Herudover kan du høre mere om vores partneraften, om vores snapchat-bruger, fodboldtunering og melde dig på vores e-mail liste. Vi giver kaffe og småkager - hvis du kommer forbi og siger hej mellem 10-14. 

Bag om Redaktionens arbejde
Redaktionen på Altandetlige.dk består af økonomistuderende ved Københavns Universitet. Vi er mellem 10-15 studerende som mødes én gang om måneden, skriver artikler, spiser god mad og arrangerer events. 

Altandetlige.dk er en rigtig god mulighed for at udvikle sine skriveegenskaber ved siden af økonomistudiet, møde virksomheder, dække spændende events og få et tæt netværk på tværs af årgange. Vi har en en afslappet tilgang til arbejdet, hvor alle bidrager så meget som de har mulighed for.

Kom forbi Cafelitten til kaffe, kage og en snak med de frivilige bag siden. Det kan være du har en vildt god idé tll den næste artikel vi skal skrive? Eller måske har lyst til at komme med til vores næste redaktionsmøde.

Kontakt os gerne!
Du kan læse mere om os og kontakte redaktionsmedlemmerne gennem vores side om redaktionen.  Du er også velkommen til at kontakte os på nyt@altandetlige.dk, hvis du har lyst til at komme med til vores næste møde. 


0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger