BL – Danmarks Almene Boliger

BL - Danmarks Almene Boliger er interesseorganisation for over 500 almene boligselskaber, der på et non-profit grundlag huser næsten 1 million mennesker over hele Danmark og er et afgørende grundlag for velfærdssamfundet. Vi arbejder for den almene boligsektors udvikling både økonomisk, teknisk og socialt.

BL består af syv afdelinger med et tæt samarbejde i hverdagen. Analyse, Politik og Presse er afdelingen, hvor der opbygges viden og fakta om den almene boligsektor, og hvor vi arbejder for at omsætte denne viden til politisk indflydelse både lokalt og nationalt.

Vi er et dynamisk og engageret økonomteam på fire økonomer og tre studenter i afdelingen. Der er en stor selvstændighed og udviklingsmuligheder i opgaverne, men vi har en udpræget holdånd og giver altid hinanden en hjælpende hånd, når behovet opstår. Vi er stolte af, at vores arbejde gør en forskel for alle samfundsgruppers velfærd.

Events

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk