Devoteam Data Driven

Hos Devoteam Data Driven hjælper vi virksomheder og organisationer med at omsætte data til forretning. Vores mission er at gøre hele virksomheden bedre til at bruge data på alle niveauer fra daglige rutiner til forretningsudvikling. Vi er eksperter i at rådgive om forretningsudvikling med udgangspunkt i data og er superbrugere i programmerne Tableau, Alteryx og Power BI.

Når vi starter et samarbejde med en virksomhed eller organisation, oplærer vi dem først i at kigge ind i intern data for at skabe transparens. Dernæst hjælper vi med at skabe en datadreven dagligdag, der sætter kunden i stand til at træffe bedre beslutninger. Det frigiver tid til at se nye potentialer i forretningen.

Vi uddanner kunden under hele forløbet, og sammen bygger vi templates og arbejder på konkrete projekter, der skaber umiddelbar værdi – og samtidig oplærer vi kunden i programmer og metode. Vi rådgiver kunden i løbet af processen om best practice og forretningsoptimering med udgangspunkt i data, så kunden selv kan udnytte data i fremtiden.

Devoteam Data Driven blev grundlagt i 2014 under navnet Inviso og blev i 2019 en del af Devoteam Group under navnet Inviso by Devoteam. Navnet blev igen ændret i slutningen af 2022 til vores nuværende navn, Devoteam Data Driven. Vi har omkring 100 ansatte og bor på Vesterbro i København.

Events

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk