Spektra Analytics

Spektra Analytics er et managementkonsulentfirma, der rådgiver Nordens største virksomheder inden for teknologi, digitalisering og bæredygtighed. Vi hjælper vores klienter med at navigere i en konstant skiftende digital verden, hvor kravene til teknologien øges konstant.

Vores mission er at skabe forandringer gennem rådgivning og hjælpe vores klienter med at nå deres strategiske målsætninger. Det gør vi ved at afdække komplekse problemstillinger og levere skræddersyede anbefalinger baseret på datadrevne analyser. Vores team består af økonomer, hvilket betyder, at vores rådgivning altid er forankret i data og økonomisk problem solving.

Spektra Analytics blev grundlagt i foråret 2023, og som et mindre team med et fladt hierarki, har alle mulighed for at få indflydelse på strategi, projekter og organisation. Trods virksomhedens lave alder har teamet mere end 15 års erfaring med strategisk rådgivning indenfor IT-finance og -bæredygtighed. Det skaber en unik mulighed for løbende sparring med de dygtigste eksperter på området. Geografisk sidder vi i eget kontor i Nordhavn som en del af det nyåbnede kontorfællesskab The Union Workspace.

Events

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk