Deloitte Consulting Controller Casedag

Altandetlige.dk - Polit Portal

Bliv klædt på til økonomistyring i praksis og tag dit første skridt til at blive fremtidens CFO, når Deloitte Consulting inviterer til heldagsarrangement den 25. oktober 2018.

Dagen indledes med et kort indlæg om Deloitte CFO Finances aspiration og operationelle konsulenttilgang, samt de muligheder der er for udvikling og progression i opgaver, ansvar og karriere hos os.

Efterfølgende vil nogle af vores konsulenter introducere dig til de vigtigste begreber indenfor operationel økonomistyring, regnskab, bogføring og rapportering, som danner grundlag for en CFO’s daglige beslutninger. Undervisningen afsluttes med casearbejde i små grupper, hvor kursets teoretiske del anvendes i praksis, og der bliver stillet krav til deltagernes evne til at forholde sig analytisk og kritisk.

Under hele dagen får du mulighed for at sparre med andre ambitiøse kandidatstuderende samt erfarne konsulenter fra CFO Finance i Deloitte Consulting. Et dommerpanel, bestående af senioransatte fra Deloitte Consulting, bedømmer casepræsentationerne, hvorefter vindergruppen kåres ved aftenens afsluttende middag.

Hvem? 
Vi tilbyder arrangementet til kandidatstuderende med et finansielt eller regnskabsmæssigt fokus, der vil stifte bekendtskab med arbejdet som konsulent samt forny sig inden for de fundamentale teknikker i økonomistyring, herunder bogføring og rapportering. Ansøgningsfristen er den 17. oktober 2018.

Hvornår?
Deloitte casedag (inklusive middag) er gratis, og arrangementet afholdes som et heldagsarrangement den 25. oktober 2018.

Hvor?
DeloitteHuset
Weidekampsgade 6
2300 København S

Kontraktpersoner
Ida Christensen, Consultant
Ichristensen@deloitte.dk
Mobil: +45 2818 1170

Anders Zaar Jensen, Senior Consultant
Andersjensen@deloitte.dk
Mobil: +45 2872 3885

Tilmeld dig her!


Tags: #Deloitte  #deloitte consulting  #CFO Finance 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om