Digital Consulting: Udvid din digitale værktøjskasse

Studenterorganisationen Digi-Talks

Digi-Talks inviterer til Lunch Talk om Digital Consulting onsdag d. 21. marts 12-13 - vi giver frokosten. Vi får besøg af Deloitte, som vil fortælle om, hvilke kompetencer et digitaliseret arbejdsmarked kræver. Vel mødt!

Digi-Talks inviterer til vores andet event i vores serie af Lunch Talks; Digital Consulting. Der vil være GRATIS sandwich til alle. Så du kan derfor roligt lade madpakken blive hjemme og møde op og blive inspireret om, hvordan netop din faglighed er relevant på et i højere og højere grad digitaliseret arbejdsmarked.

Med digitaliseringen opstår der en lang række nye krav til fremtidige medarbejdere og ledere. Digitaliseringen medfører oprettelsen af helt nye stillinger og nedlæggelsen af andre. Hvilke kompetencer kræver det fremtidige arbejdsmarked, og hvordan kan man opnå de rigtige kompetencer? 

Ved at sætte fokus på en række trends indenfor digitalisering kan du blive klogere på, hvilke kompetencer, der kræves på et digitaliseret arbejdsmarked. Derfor har Digi-Talks inviteret Deloitte ind på CSS for at beskrive nogle af de trends indenfor digitalisering, som de anser som værende afgørende for fremtiden. Vi vil få besøg af en seniorkonsulent og en manager fra Deloitte, der hhv. har læst statskundskab og på ITU. De har identificeret to trends, som de vil uddybe; robotics og machine learning. 

For at give et bud på hvilke kompetencer der kræves, vil Deloitte præsentere eksempler på projekter, som de har løst indenfor netop robotics og machine learning. 

Vi afslutter med en refleksion over, hvordan samfundsvidenskabelige profiler kan spille en rolle i forbindelse med digitale transformationsprocesser.

Program 
Kl. 12.00 Velkomst og sandwiches
Kl. 12.05 Oplæg 
Kl. 12.50 Spørgsmål og debat

Tilmelding er gratis, og sker ved at følge linket: https://billetto.dk/e/digital-consulting-v-deloitte-billetter-269695. Tilmelding senest tirsdag d. 20. marts kl. 23.59. Skulle I alligevel ikke have mulighed for at deltage, skriv venligst til info@digi-talks.dk - tak! 

Vi ser frem til at se jer.
Digi-Talks

Tags: #studieliv  #Deloitte  #SAMF  #frokost  #lunch talk  #digi-talks  #digitalisering  #machine learning  #robotics  #digital consulting 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om