Mine oplevelser som Novo Nordisk Global Finance Graduate

Altandetlige.dk - Polit Portal

Andreas Børsting Lundquist er Global Finance Graduate hos Novo Nordisk. Han fortæller herunder om sine oplevelser og erfaringer i første rotation på Novo Nordisks Graduate Program.

”Andreas, hvad ville du synes om at undervise og drive et master kursus i samarbejde med en professor over det kommende efterårs-semester?”. Den første dag hos Novo Nordisk slog tonen an for hvordan min første rotation som Global Finance Graduate ville udfolde sig. Min første opgave var at bruge én uge på at skabe en interaktiv Novo Nordisk-case som skulle komplimentere den teoretiske del af pensum på et master valgfagskursus i Finansiering på Copenhagen Business School (CBS). Et kursus som bliver kørt i tæt samarbejde mellem CBS og Novo Nordisks Global Finance Graduate Program, med det formål at give de studerende indsigt i hvordan Novo Nordisk analyserer investeringsmuligheder i udviklingslande. Det var en overvældende, spændende og udfordrende opgave, men også et godt eksempel på det ansvar og den tillid som lederne hos Novo Nordisk giver en Global Finance Graduate.

To uger senere tog jeg del i udregningen af tvær-organisatoriske business cases og i at lave det finansielle forecast for Novo Nordisks syv største fabrikker. Den del af organisationen har omkostninger for flere milliarder og ~6000 ansatte. Den opgave betød, at vi besøgte de store produktionsfaciliteter for at øge vores forståelse af den kompleksitet, som medicinalproduktion indebærer. For nyligt besøgte jeg Novo Nordisks fabrik i Brasilien, og jeg skal snart til USA for at besøge vores nyeste fabrik.

På den brasilianske fabrik lagde jeg mærke til den særlige kultur, der er hos Novo Nordisk. Noget der har overrasket mig positivt, er den tilstedeværende stærke kultur som man kan mærke hver dag, man er på arbejde; folk møder på arbejde for oprigtigt at gøre en forskel for personer med diabetes. Før jeg gennem mit arbejde mødte diabetespatienter, var det ikke gået op for mig, hvor stor indflydelse aktiviteterne hos Novo Nordisk har på de her menneskers liv. Det skinner stærkt igennem i den samarbejdsvillige og omsorgsfulde kultur.

Udover alt den spændende arbejdserfaring jeg har fået på blot fire måneder, har de sociale aktiviteter som Graduate langt fra været skuffende. Den åbenhed som de andre Graduates har mødt mig med og alle de fester som er blevet arrangeret, har gjort det rigtig let at skabe nye venskaber med ligesindede. Festerne og de andre sociale begivenheder bliver ofte arrangeret af de internationale Graduates som flytter til København i forbindelse med deres nye job. Det har skabt en stor mulighed for mig som lokal for at få et internationalt netværk i København – noget jeg virkelig har sat pris på.

Tilbage er der ikke andet at sige end: Bliv Graduate hos Novo Nordisk – det er fantastisk!

Har du spørgsmål til Graduate programmet hos Novo Nordisk og vil gerne lære mere? Kontakt gerne Andreas på: aelq@novonordisk.com 

Ansøg som Graduate her:
https://www.novonordisk.com/careers/working-at-novo-nordisk/job-ad-display.2696.en_GB.html


Tags: #Graduate  #Novo Nordisk  #finance 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om