Kom med på seminar i München

Anders Park Egedal

Katapult gentager endnu engang succesen og inviterer nu en ny gruppe af talentfulde og entrepreneurielle studerende med os til et tre-dages seminar i München om International Entrepreneurship.

Seminaret er for studerende, der:

- Ønsker at undersøge deres idés internationale potentiale
- Har en stærk interesse for internationalt iværksætteri
- Er motiverede for at komme ind på det tyske marked
- Ønsker at få et tysk netværk i München med andre unge iværksættere

På seminaret vil du få mulighed for at udvikle din forretningsidé, udforske internationale markeder og møde tyske studerende med interesse for iværksætteri.

Vi vil blandt andet besøge Innovation Centre Denmark, der hjælper danske virksomheder ind på det tyske marked, BMW, som har deres hovedkontor i München og Designit, som er en dansk designvirksomhed med afdelinger på fire kontinenter, herunder en afdeling i München.

På seminaret vil der også være programlagt tid til at arbejde med idéudvikling og netværke med danske og tyske entreprenører i München. Vi forventer desuden, at de studerende forud for turen har planlagt kundemøder mv. med mulige tyske partnere eller andre aktører, som kan være brugbare for den enkelte studerende og hans/hendes virksomhed.

Hvorfor lige München? München er den by i Tyskland med den stærkeste økonomi og det økonomiske centrum for hele Sydtyskland. Derudover er München et centrum for bioteknologi, softwareudvikling og andre service-industrier. Mange store tyske virksomheder har deres hovedkvarter i München (f.eks. BMW) og mange internationale virksomheder har deres tyske/europæiske hovedsæde i byen.

Hvem kan deltage? Alle studerende fra Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business School.

Hvordan kommer vi derned og hvor skal vi bo? Vi flyver tidligt onsdag morgen og tager et fly hjem fredag eftermiddag/aften. Vi overnatter på hotel i München.

Hvad med prisen? Vi finansierer 75 % af udgifterne til fly og hotel. Egenbetalingen kommer til at ligge på cirka 1.000 kr.

Hvordan kommer du med? Send din ansøgning på engelsk på max én A4-side i pdf-format til pernille.l.bruhn@science.ku.dk senest den 28. oktober. Din ansøgning skal beskrive din baggrund og din idé (eller idéer), herunder hvem dine (potentielle) kunder er og hvilken værdi, du kan bringe dem. Derudover skal du beskrive, hvordan turen til München kan hjælpe dig.

Har du flere spørgsmål? Så send dem til rikke.kortsen.okholm@science.ku.dk

Læs om sidste års tur til München her.

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger