Kom til eksklusivt besøg hos Novo Nordisk Corporate Finance

Har du lyst til at tage en pause fra kandidat-opgave skrivningen og møde potentielle fremtidige kollegaer hos Novo Nordisk Corporate Finance? Så læs videre hér!

Deltag i dette event med Novo Nordisk Corporate Finance og få indsigt i hvordan vi laver finansiel forretningsledelse i en af verdens største medicinalvirksomheder. Novo Nordisk inviterer til et unikt event, hvor du vil få mulighed for at løse en business-case samt møde Novo Nordisk finans-professionelle.

Hvornår?
25 April 2019 fra 14.00 til 20.00

Hvor?
Novo Nordisk Hovedkvarter, Novo Allé 1, 2880 Bagsværd

Agenda?

- Manager, Morten Spelling Østergaard kick-starter dagen med intro til Novo Nordisk Corporate Finance

- Demonstrér dine evner i løsningen af en business-case

- Få en uformel middag med Novo Nordisk finans-professionelle

- Eventet vil blive afholdt på engelsk


Interesseret?

Vi er på udkig efter talentfulde og ambitiøse kandidat-studerende eller nyligt færdiguddannede med stærke analytiske evner, relevant arbejdserfaring og et internationalt mindset.

Send ansøgning (CV og karakterer) til CFP-recruitment@novonordisk.com senest d. 15 April 2019.


Ved at sende dit CV, giver du Novo Nordisk lov til at gemme din personlige data i rekrutteringsøjemed i henhold til dansk lovgivning.

Virksomheder

Har du lyst til at tage en pause fra kandidat-opgave skrivningen og møde potentielle fremtidige kollegaer hos Novo Nordisk Corporate Finance? Så læs videre hér!

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk