Er du Altandetlige.dk's nye redaktionsmedlem?

Vi begynder så småt at nærme os afslutningen på semestre og hos Altandetlige.dk byder vi nu derfor nye redaktionsmedlemmer velkommen. Hvis du brænder for at få mere forskning ud af forskningslokalerne, har mod på at skrive artikler omkring det at være studerende på polit, have en tæt kontakt med vores partnervirksomheder og planlægge events, så læs med her!

Arbejdet i redaktionen på Altandetlige.dk indebærer en masse forskellige ting, hvor du har mulighed for at arbejde med din kreative side i form af at skrive artikler eller planlægge events, men samtidig kan du også i arbejdet på redaktionen få udviklet dine professionelle kompetencer gennem kontakt med vores partnervirksomheder. Altandetlige.dk giver dig dermed en rig mulighed for at udfolde dig kreativt, skabe et netværk og ikke mindst få indblik i spændende virksomheder.

Udover alt det spændende arbejde i redaktionen kommer du selvfølgelig også til at møde alle os søde medlemmer af redaktionen. En redaktion med et stærkt socialt fællesskab på tværs af årgange, der altid står klar med et smil og en hjælpende hånd.

Hver måned holder vi redaktionsmøder, som naturligvis indebærer kaffe og kage. Derudover er der en række arrangementer henover året, hvor vi ses, både i private sammenhænge og i forbindelse med fagdage. Vigtigst af dem alle er naturligvis den årlige julefrokost, som uden tvivl er studiets bedste og årets højdepunkt for redaktionen.Hvis det lyder som noget for dig med gode kontakter, artikelskrivning og fantastisk selskab til de bedste julefrokoster du nogensinde vil opleve? Så send en mail til nyt@altandetlige.dk med et par linjer om dig og din interesse for Altandelige.dk. Så sørger vi for at få dig med til vores næste redaktionsmøde.

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk