Kom godt i gang med SAS-koden og lær det nyeste SAS!

SAS Institute og Altandetlige.dk inviterer til sjove og spændende kurser – du får en introduktion til SAS programmering, samt muligheden for at dykke ned i det nyeste SAS. Vi tager udgangspunkt i buzzwords som AI, Machine Learning og Data Mining.

Mængden af data i verden stiger hver dag. Efterspørgslen efter folk, der forstår og ved, hvordan man arbejder med data, har derfor aldrig været større. SAS er en af de helt store spillere, når det kommer til data. Derfor har mange virksomheder brug for økonomer, som kender til SAS. Ved at deltage på de to kurser, får du mulighed for at komme godt i gang med at sætte semikoloner, men du kan også blive klogere på de nyeste måder at arbejde med data på.

”Programmering i SAS”
Onsdag d. 6. november 15:30-19:30, CSS 2.1.12

Det første arrangement er et introkursus, hvor du får de basale værktøjer til at behandle data. Arrangementet er introducerende, og er dermed for alle fra 1. års studerende, der aldrig har kodet før, til studerende på kandidaten, som har brug for en genopfriskning.
SAS-kode, som vil være udgangspunktet, er fundamentet i alle SAS-produkter. Et kendskab til dette er derfor essentielt for at blive ekspert. Desuden er kyndige SAS-programmører efterspurgte på arbejdsmarkedet, både ift. studiejob og ”voksenjob”.

”Det nye SAS”
Onsdag d. 13. november 15:30-19:30, CSS 2.1.12

På dette kursus vil fokus være på den helt nye del af SAS-platformen, SAS VIYA. I modsætning til det første kursus, er dette mere visuelt. Der vil altså være begrænsede mængder kode-skrivning. Kurset henvender sig derfor også til alle, der gerne vil se, at SAS kan mere end det man lærer på 3. semester, samt på Anders Milhøjs kurser.
Vi lægger ud med noget Visual Data Mining og bevæger os hurtigt over i mulighederne indenfor AI og Machine Learning.

På begge kursusdage vil der blive serveret pizza og sodavand, så vi kan holde os i gang.

Tilmelding foregår via dette link.

Efter tilmelding vil du modtage en mail med information om, hvordan du tilgår det software, der skal anvendes. Det er vigtigt, at du har adgang til dette når du dukker op på kurserne. Husk også at medbringe din egen computer.

Kurserne er gratis for studerende, men der er et begrænset antal pladser, og vi følger først-til-mølle-princippet. Polit-studerende har fortrinsret.


Virksomheder

SAS Institute og Altandetlige.dk inviterer til sjove og spændende kurser – du får en introduktion til SAS programmering, samt muligheden for at dykke ned i det nyeste SAS. Vi tager udgangspunkt i buzzwords som AI, Machine Learning og Data Mining.

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk