NOVO NORDISK AFHOLDER CFO ACADEMY

Mød vores CFO og bliv klogere på hvordan en karriere i Novo Nordisk Finansorganisation kan se ud.

Mød Imane Khelil og William Prip: To af Novo Nordisks Global Finance Graduates. De startede begge deres rejse som graduate i september 2020, og de var begge deltagere i den seneste fysiske udgave af CFO Academy i 2019.

”I løbet af det sidste år på min kandidat indenfor finansiering faldt jeg over CFO Academy og syntes, at det ville være en super mulighed for at opleve Novo Nordisk bag kulisserne. Jeg kan kun sige, at det var en stor succces: Først af alt, så introducerede både senior managers og CFOen os til virsomheden og pharmaindustrien, samt nogle af de udfordringer, som Novo Nordisk står overfor” udtaler Imane.

William nikker anerkendende og tilføjer ”CFO Academy gav nogle rigtig gode indsigter i hvorledes finansorganisationen i Novo Nordisk opererer på dagligbasis samt hvem de potentielle kollegaer i Novo Nordisk Finance kunne være. Ligeledes vigtigt var, at eventet var splittet i 2 dele: En formel del, hvor vi kom ud og besøgte Novo Nordisk’s hovedkvarter, for derefter at tagefællestransport ind mod byen og spise en god middag meden mere uformel snak. Alt i alt var det en virkelig god dag og aften, som virkeligt fik åbnet mine øjne for hvilke karriereveje Novo Nordisk tilbyder. Og i sidste ende var det også dét event der gjorde udfaldet for at jeg valgte at søge stillingen som Global Finance Graduate”. 

Årets CFO Academy løber af staben fredag d.12 november hvor vi her vil give udvalgte studerende en mulighed for at komme i kontakt med repræsentanter fra Novo Nordisk, herunder CFO Karsten Munk Knudsen samt flere senior finance managers. De vil give jer indsigter i Novo Nordisk, butidens erhvervsliv, karrieremuligheder hos Novo Nordisk, samt Global Finance Graduate programmet. Efterfølgende vil du få mulighed for at afprøve dig selv med en Novo Nordisk relevant case, som du til sidst får mulighed for at præsentere for en evalueringskomité bestående af senior finance managers. 


Virksomheder

Hvor, hvornår og ansøgningsfrist

HvornårFredag, 12. november 2021, 13.30-21.30
HvorNovo Nordisks hovedkvarter i Bagsværd og Carls Øl og Spisehus, Vesterbro.
Ansøgningsfrist4. november 2021

Vi er på udkig efter talentfulde og ambitiøse kandidatstuderende indenfor økonomi, finansiering eller ledelse til vores CFO Academy. Er du interesseret? For at ansøge og for mere information, venligst gå til vores Facebook event på (3) CFO Academy 2021: Your chance to meet the CFO of Novo Nordisk | Facebook

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk