Universitetsvalg 2.-6. december

I perioden 2.-6. december er det muligt at stemme til Universitetsvalget. Du kan være med til at vælge, hvem der skal repræsentere dig i forskellige råd og nævn!

I perioden 2.-6. december er det muligt at stemme til Universitetsvalget. Du kan være med til at vælge, hvem der skal repræsentere dig i forskellige råd og nævn!

Om valget
Hvert år stemmes der til universitetets forskellige råd og nævn. Politrådet stiller op til Studienævnet på Polit, Akademisk Råd på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Universitetsbestyrelsen. I de tre råd diskuteres der hhv. sager vedrørende studiet på polit, sager vedrørende det samfundsvidenskabelige fakultet og sager vedrørende hele universitet.

Universitetsvalget foregår i år fra torsdag den 2. december til mandag den 6. december og vi håber meget på, at du har lyst til at bruge din demokratiske ret!

Hvorfor stemme på Politrådet?
Politrådet er et upolitisk fagråd, der er åbent for alle. Politrådets største opgave er at lytte til de politstuderende og tale deres sag i forskellige råd og nævn og på den måde gøre det lettere at være politstuderende. Hvis man har et forslag til forbedring af studiet eller en klage over noget, kan man blot sende Politrådet en mail og der vil blive taget hånd om sagen. Det er os, man skal tage kontakt til, hvis man har problemer med undervisere, skema, lokaler, dårlig trådløs internet forbindelse mv. Vi er desuden dem, der sørger for, at der hvert år bliver arrangeret et par fede studieture til glæde for mange politstuderende. Politrådet er din mulighed for reel indflydelse!

Hvordan stemmer man?
Der kan stemmes inde på www.kunet.dk > selvbetjening > valg.

Husk man i alt kan stemme 3 steder: Til Studienævnet, Akademisk Råd og Universitetsbestyrelsen. Vi håber, du har lyst til at give Politrådet din stemme til hvert af de enkelte valg.

Politrådets kandidater

Studienævn
Mikael Olai Milhøj
Sara Armandi
Kristoffer Pade Glavind
Nanna Olsen

Akademisk råd
Laura Katrine Telling Hansen
Kristoffer Pade Glavind

Universitetsbestyrelsen
Signe Thiim Jensen

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk