Henrik Jensen

Freakonomics: The Movie Review

Normalt vil jeg ikke lave "dobbelt posts", men jeg har hørt, at Alt Andet Lige har haft et arrangement, hvor mange polit.-studerende var inde og se filmen Freakonomics. Og jeg er derfor blevet opfordret til at linke til min anmeldelse af filmen på min engelsk-sprogede blog, hjeconomics: The Blog

Anmeldelsen ligger her, og hermed har jeg på smagløs vis formået at reklamere for bloggen. På den finder I flere og mere korte indlæg, som ville spamme AAL helt til. Derfor har jeg startet den engelsksprogede, som det i øvrigt er helt gratis at abonnere på.

 

Mvh. Henrik

 

UPDATE 24/3: Jeg har fjernet en anonym kommentar, som blot indeholdt et link til ulovlig download af filmen. Det håber jeg er i orden.

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger