Oxford Summercourses

Svar på indlæg
Af Kasper Spindler @ 2 mar. 2019 21:47

Hej mennesker på altandetlige.dk


Jeg går lige nu i 10. og starter på gymnasiet næste år. Mit snit er rimeligt højt og skolegangen er nem. Jeg har undersøgt sommerskoler og er stødt Oxfords sommerskoler.  De ser vildt spændende ud. Kurserne varer 2-4 uger. Jeg har dog lagt mærke til at priserne er meget høje - 4445 Pund (ca. 39000DKK), for et to ugers kursus.

Jeg ville derfor høre om der er nogle der kender nogle legater (eller andet), hvorved man kan få økonomiske støtte til sådan et studieophold/kursus. Er der lignende kurser, som er billigere?


Mange tak.

Svar og citér
Kasper Spindler

Kasper Spindler

Antal indlæg: 1
Medlem siden: d. 02. march
Af Hans Lehmann @ 4 mar. 2019 08:42

Hej Kasper

Du lyder som typen, der gerne vil udvide sin horisont gennem udlandsophold. Du kunne derfor med fordel kigge på UWC (Link: https://www.dk.uwc.org/). Det er en 2-årig International Baccalaureate, man kan tage efter sit 1. år på gymnasiet (dvs. efter 1. g på STX, HHX el. HTX). UWC omtales også i følgende podcast fra 09.01.2019: https://www.24syv.dk/programmer/fedeabes-fyraften/38696592/den-forkerte-kats-begravelse.

Jeg ville personligt ønske, jeg havde kendt til UWC, dengang jeg gik i 1. g!

Jeg har desværre ikke den store holdning til Oxfords sommerskoler inden gymnasiet, men ja, prisen er ikke i den lave ende! ;-) 

Mange hilsener

Hans Christian

Svar og citér
Hans  Lehmann

Hans Lehmann

Antal indlæg: 2
Medlem siden: d. 08. january