event

Lær SAS - boost din karriere

Inden for avanceret dataanalyse er SAS en af de store spillere, og når det kommer til statistisk analyse, er det en ren legeplads for en polit. Mange virksomheder har brug for økonomer, som kan kode i SAS, og der er således gode muligheder for at lande et spændende (studie-)job, hvis du har SAS på CV’et. Nu har du muligheden for at deltage i en introducerende SAS-workshop, som kan hjælpe din karriere.

SAS i den virkelige verden

Workshoppen er todelt således at første del vil være en introduktion til hvordan SAS bruges i den virkelige verden. Her vil vi se eksempler på virkelige problemstillinger der er blevet belyst og behandlet vha. SAS. Desuden vil I høre om konkret muligheder for bachelor- og specialesamarbejde hvor SAS anvendes, samt få informationer om, hvordan man kan lande et godt studiejob med SAS.

Lær SAS-programmering

Den anden del er et introducerende kursus til programmering i SAS. Her vil du lære basale værktøjer til at danne og importere tabeller samt lave indledende dataanalyser. Arrangementet er for begyndere og dermed for alle fra 1. års studerende til studerende på kandidaten, der gerne vil i gang med SAS. Har du tilmeldt dig sommerskolen i Videregående Statistik vil du desuden ved deltagelse kunne få et forspring, da du vil blive hjulpet godt i gang med værktøjet der er kursets omdrejningspunkt.

Tilmelding

SAS-workshoppen bliver afholdt mandag d. 15. maj kl. 16.15-19.00 på CSS i lokale 18.01.11. Der vil være forplejning i form af lidt let aftensmad og snacks.

Tilmeld dig workshoppen ved at klikke her.

Virksomheder

Hvornår

15. maj 2023 16:15

Hvor

CSS 18.01.11

Andet

Level: Begynder

Tilmelding

Tilmelding via link nedenfor

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk