event

Tilmeld dig Det Progressive Akademi 2024

Vil du være med til at løse morgendagens politiske udfordringer? – Så søg ind på Det Progressive Akademi! (Gratis kursusforløb for studerende)

Det Progressive Akademi er et kursusforløb, som er skræddersyet til engagerede studerende, der ønsker at blive klædt på til at forstå komplekse økonomiske udfordringer og udforme reelle progressive løsninger.

På kurset vil førende debattører, eksperter og politikere give dig en unik indsigt i centrale aspekter af samfund, økonomi og arbejdsmarked. Og et enestående blik bag kulissen vil gøre dig klogere på, hvordan dansk politik reelt vedtages, og hvordan politiske visioner udformes.

Gennem 8 kursusgange belyser vi afgørende problemstillinger fra et progressivt økonomisk perspektiv. Du vil blandt andet komme til at diskutere spørgsmål som:

Hvordan ruster vi velfærdssamfundet økonomisk til en usikker fremtid? Hvordan sikrer vi social mobilitet i vores uddannelser? Hvordan sørger vi for en grøn omstilling som er socialt bæredygtig? Hvilke antagelser ligger bag de økonomiske beregninger i ministerierne?

Det Progressive Akademi er en enestående mulighed for dig, der ønsker at forstå nutiden og lære af fortiden, for at ændre fremtiden.

Deltagelse er gratis for studerende. Kurset afholdes i efteråret 2024. Ansøgninger sendes til detprogressiveakademi@ae.dk senest d. 30. juni. Læs mere på https://www.ae.dk/tilmeld-dig-det-progressive-akademi-2024

Virksomheder

Hvornår

7. september 2024 00:00

Hvor

Svend Aukens Pl. 11, 2300 København

Tilmelding

Tilmeld dig via link:

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk