Altandetlige.dk inviterer til Finance Night

Emma Bang Frich

Tirsdag d. 17. april inviterer altandetlige.dk 60 studerende til en aften i selskab med Nykredit, Boston Consulting Group, Novo Nordisk og Deloitte. Læs mere om aftenens program og virksomhedernes workshops og tilmeld dig her:

I redaktionen på Altandetlige.dk er vi i fuld gang med det nye semester. Det betyder blandet andet, at vi  lancerer et helt nyt koncept, som vi er glade for at kunne invitere jer med til. 

Hovedtemaet for forårets arrangement er Finance i bred forstand. De inviterede virksomheder beskæftiger sig med finansiering på mange forskellige måder - Nykredit som realkreditinstitut, Novo Nordisk som global produktionsvirksomhed og BCG og Deloitte som konsulenter og rådgivere.

Aftenen vil foregår således at studerende roterer mellem virksomhedernes workshops og på den måde møder alle virksomhederne og har mulighed for at blive klogere på aftenens tema fra forskellige virksomheders perspektiv. Læs virksomhedernes workshop beskrivelse her og tilmeld dig arrangementet via linket nederst i artiklen.

  • I Nykredits case sætter vi fokus på de udfordringer Nykredit som realkreditinstitut står over for. Her vil de studerende blive udfordret på Corporate Finance, Corporate Governance og stifte bekendtskab med kunsten at løse morgendagens problemer i dag.
  • Hos Novo Nordisk spiller Corporate Finance en afgørende rolle, særligt set i lyset af de ændrede markedsvilkår og den øgede konkurrence der i højere grad præger medicinalindustrien. Workshoppen vil fokusere på hvordan man applikerer sin solide finansielle cand.polit værktøjskasse til at drive værdiskabelse og impact i praksis? Senior Business Analyst Rasmus Poulsen og manager Anette Halmind, begge cand.polit, vil give et indblik i deres dagligdag i en af de største medicinal virksomheder i verdenen.
  • I BCGs workshop kommer vi til at se på hvordan Corporate Development hos BCG fungerer, hvilken rolle vi spiller i M&A og hvilke opgaver det typisk giver dig som konsulent.
  • Deloitte Consulting arbejder med at løse CFO’ernes nuværende og fremtidige problemstillinger. Der sker en massiv udvikling i digitaliseringens muligheder og anvendelse i finansfunktionerne. Det stiller nye krav til de kompetencer, der efterspørges i fremtidens finansfunktioner. Workshoppen drejer sig om de muligheder, det åbner op for, og hvilken rolle politstuderende får på den rejse samt hvordan netop deres værktøjskasse bliver en vigtig fremtidig værdiskabende faktor

Arrangementet vil foregå tirsdag d. 17. april fra 17.30 – 22.00 på Gammel Kongevej 3E, 1. sal.

Det foreløbige program ser således ud:

  • 17.30: Indskrivning,  Altandetlige.dk byder velkommen.
  • 18.00 - 20.15: Workshops á 30 min med indlagt kaffepause á 15 min halvvejs.
  • 20:15 - 22:00: Let mad, vin og mulighed for at snakke med repræsentanterne fra virksomhederne og de andre studerende

Tilmelding til arrangementer sker herVær opmærksom på, at det er først til mølle. Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt og ser frem til en god aften. Du skal være polit-studerende eller helt nyuddannet cand.polit for at deltage.

Tags: #Nykredit  #bcg  #Novo Nordisk  #Deloitte  #Boston Consulting Group  #partneraften 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om